Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Azrael

Nick osoby oskarżonej:Fiflaczek27

Data i godzina zdarzenia:13.01.2024

Powód skargi:Najpierw kolega mnie lekko spitował jak jechałem z moim znajomym FazaOfficiall i dał mi 1500 gdy powiedziałem że to nie pokryje kosztów pojehcałem za nim zaproponowałem iż pokaże mu ile to kosztuje na automacie i dopłaci róznice na co pracownik przystał i udawał że zawraca uciekł w inną strone po dogonieniu go powiedziałem że zgłosze Liderowi cała sytuacje jak się  zachowuje jak się to nie rowiąże na co oskarżony powiedział iż ma clip i go sprawdzi po czym stanoł na pobocze i udawał że sprawdza clipa gdzie tego nie zrobił i odjechał kiedy ruszyłem za nim napisał reporta i dostałem przez niego warna za utrudnianie pracy frakcji gdzie po wytłumaczeniu moderatorowi @jankos1sam zachęcił mnie do napisania skargi na tego oto pracownika 

Dowód (SS albo nagranie):Nie posiadam ze mną był również członek frakcji poza duty czyli wcześniej wspomniany @fazaofficiallktóry widział cała sytuacje i również powiedział że takiego zachowania nie powinno się tolerować

• sanuss zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...