Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego: Fiflaczek27
Nick oskarżonego: Minutek
Powód skargi: Utrudnianie pracy frakcji i obraza (dowód nr 1), popychanie pojazdu frakcyjnego (dowód nr 2), obraza pracownika frakcji na pm (dowód nr 3
Data i godzina zdarzenia: 13.01.2025r.  od 19:40 do 19:50
Opis całej sytuacji: Byłem coś sprawdzić na chwilę, wróciłem na serwer. Oskarżony mnie popycha na inny samochód jak próbuję wyjechać, następnie blokuje mi przejazd przez co nie mam jak wyjechać, następnie lamentuje o to, że piszę na niego skargę na forum. Jak poinformowałem go o skardze na forum zaczął się pruć do mnie. Gracz prowadził audycję podczas tego zajścia
Coś od siebie: Liczę na surowsze ukaranie gracza, była już pisana skarga na tego gracza za obrazę frakcji i została zaakceptowana przez co ten gracz po zaakceptowaniu 1 skargi wyzywał mnie na pv na discordzie. Mam jeszcze nagrania jak puszcza przekleństwa przed 22
Dowód: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/ju02uUlKd3kZ2Ob9T?invite=cr-MSx4dmksMTg2Mzc3NDI4LA - dowód nr 1
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/ju01CpmOL0XuSBkKi?invite=cr-MSxvSFYsMTg2Mzc3NDI4LA - dowód nr 2
Dowód nr 3: SS

Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): 

Zrzut ekranu 2025-01-13 195209.png

Zrzut ekranu 2025-01-13 194855.png

Opublikowano (edytowane)

Dowód nr 4 - punkt 10 regulaminu RP. Zakaz działań utrudniających grę innym: Dotyczy to miejsc takich jak np. mechanik Doherty.  Gracz zastawił mi przejazd pod pretekstem odegrania RP naprawy samochodu i nie mogłem wyjechać z parkingu policyjnego.

Nagrania nie widać bo mi się zepsuło ale słychać co on do mnie mówił ale mam świadków i mogą potwierdzić moją wersję zdarzenia @Armix@daw_cix

MedalTVGrandTheftAutoSanAndreas20250113204713.jpg

Edytowane przez fiflaczek
nagranie się zepsuło ale i tak słychać tego ziomka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...