Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: [Twój nick]   jakob
Nick osoby oskarżonej: [Nick administratora, na którego składana jest skarga]   jankos
Powód napisania skargi: [Dlaczego składasz skargę?]   admin bardzo nie miły
Godzina zdarzenia: [Dokładna lub przybliżona]  jakos od jego dojścia 
Data zdarzenia: [Przykład: 01.01.2025]  jakos od jego dojścia 
Opis sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]   no to tak administrator bardzo i to bardzo faworyzuje kolegów jak i ja z nim złapałem kose chciałem sie pogodzić on nie chciał to co ja poradzę piszę to  bo jest on strasznie dla mn nie miły dostałem od niego bana na dc i w zasadzie jak bym perma dostał bo nmg wejść na out mta ponieważ nie mogę sie zalogować bo musze potwierdzić coś tam na dc i wiem że on mi tego nie zaakceptuje więc myśle że ktoś rangi guardian czy coś sie do mnie odezwię byśmy to mogli jakoś zrobic a dostałem bana tam bo wysłałem jakigos typa XD i dostałem za leeak graczy wiec jankos czasem zastanów sie co robisz bo wiem że bardzo dużo bedzie na ciebi graczy pisać skargi z tego powodu jaki jesteś out najlepiej sie teraz nie trzyma a taki adminek dąży do tego by całkowicie przestał funkcjonować nie mam dowodu osobiście jak faworyzuje graczy i td więc wiem że obecnie nic z tym nie zrobici ale domagam się głównie by dostał jakiś nadzór czy coś tego typu bo to co on robi to jest przegięcie czasem ale prosze tutaj o jakiś kontakt z wyższą rangą bym mógł wejść jakoś na ten serwer a mam nadzieje że jankos wylecisz z tej admn pozdrawiam wszystkich oprócz ciebie 😄
Dowody: [Linki do zdjęć, nagrań lub innych materiałów, które potwierdzają sytuację]   brak 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub sugestie] proszę o kontakt dc .jakob2137

• Haha 3
Opublikowano

Witam, zleakowałeś wizerunek jednego z graczy i teraz piszesz na mnie skargę?  Mówisz że jestem w stosunku do ciebie niemiły gdzie ani raz nie odezwałem się do ciebie nie miło w przeciwieństwie do ciebie, poniżej przesyłam parę ssów z tym jak ty się zachowywałeś. A i temat sobie popraw bo źle wpisałeś

Screenshot_20250113_160655_Discord.jpg

Screenshot_20250113_160206_Discord.jpg

Screenshot_20250113_160132_Discord.jpg

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...