Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza Marcin122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego: Mysioo
Nick oskarżonego: Marcin122
Powód skargi: okradl mnie na w sumie 100k za sprzedaz domku
Data i godzina zdarzenia: 12.01.2025 23:40
Opis całej sytuacji: no co sprzedalem domek typowi zwolnilem mu domek on se wynajął i chcialem zeby mi przelal 100k za domek i typ wyszedl z serwera
Coś od siebie: Mam nadzieje ze jakas kare chlop dostanie
Dowód: https://imgur.com/a/X26xAE7
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): https://imgur.com/a/X26xAE7 wszystko jest na ss'ach

Opublikowano

tak zgadza sie nie zaplacilem temu panu gdyz sytuacja z mojej perspektywy wygladała inaczej troche wiec zaczynajac od poczatku to tak bylo prawda ze umowilem sie z tym o to osobnikiem na kupno mieszkania lecz od poczatku cos nie gralo mi to gdyz kolega tego o to pana jak jechalismy na strefe dm krecil sie w kolko nie dojechal odrazu w to miejsce tylko po dm pojezdzilismy pozniej osoba zglaszajaca (ten gosciu co chcial mi sprzedac dom) przywital mnie pod tym domem z karabinem nie wiedzialem czy chce mnie okrasc czy co bylem zestresowany nawet jak go poprosilem o schowanie broni uzywajac voice chatu nie zrobil tego (tak uzywalem i czatu glosowego jak i pisemnego bo nie mam warunkow na calkowite uzywanie tylko czatu glosowego) i w tym calym zamieszaniu nie wiedzialem jak tu dziala sprzedaz domow (myslalem ze blip bedzie na stale a nie ze musze go wynajac, jestem nowy w mta) i kazal mi wejsc i wynajac to to zrobilem i tam wynajalem sobie i bedac zestresowny jeszcze przelewem ucieklem po prostu do kolegi ktory na mnie czekal w aucie (gracz bo1o) i po porstu odjechalismy i po okolo dwoch minutach gry wyszedlem bylismy prawie w sf a dom zlokalizowany na strefie dm wiec nie wygladalo to tak ze odrazu wyszedlem

Opublikowano (edytowane)

moim zadaniem bezsensowna odpowiedź jeśli ziomek ci odpuszcza domek a ty niby w strachu go kupujesz i wychodzisz z serwera popierwsze mogłeś to zrobić o wiele wcześniej jak jeździliscie już po strefie dm i tak czy siak nie masz dowód lecz mysioo je posiada plus jeżeli miał wyciągnięty karabin nie miał obowiązku go chować ponieważ mógł się z nim czuć bezpieczniej ponieważ skąd miał wiedzieć czy nikt nie za kradnie się od pleców i odda strzały 

Edytowane przez na._.tek
musiałem dopisać
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...