Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

MUTE Azrael prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Jankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Azrael
UID: 17395]  
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC):Mute
Powód kary: prowokacje i brak kultury 
Nick członka administracji nadającego karę:Jankos
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  
Data nadania kary: 09.01.2025 
Data zakończenia kary: 10.01.2025
Wyjaśnienie: Latam se z ziomkiem na dm i typo wypisuje do mojego zioma z wyzwyskami zapytałem czemu szuka problemu wjechał m na rodzine pojechałem na jaila go pocisnąc trochę ponieważ czułem sie urażony tekstami o mojej rodzine szczególnie o mamie i powiedziałem mu kilka słów wynikła lekka kłotnia a potem przyszedł Jankos i dalej to już wiadomo
Coś od siebie: Ogólnie to nie chciałem prowokować go ani nic nie chce dostawać kar bo chce zmienić swoje życie serwerowe i dostać się do administracji zadziałałem troche zbyt impulsywnie i żałuję tego mogłem poczekać na administratora i rozwiązać to zupełnie inaczej troche głupio mi z tego powodu 
ID Discord : N/A 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Misiu kolorowy nie lec mi tutaj w ciula mute jak jabardziej jest sluszny, poniewaz nie znasz calej sytuacji a sie prujesz, pozdro. Sam zreszta mowiles ze masz przyslowiowo w pi*dzie ten serwer wiec odczekaj ladnie kare.

Edytowane przez twxntythrxx
  • Haha 1
Opublikowano

nic nie mówiłem takiego a twoje oszczerstwa w moją stronę są nie słuszne tobie najwidoczniej sie wtedy nudziło i nie miałeś co robić dlatego chciałeś sie potyrać wiedziałeś że jak wjadziesz na rodzine będe bronił honoru także nie udzielaj nie właściwych informacji

• Co? 2
Opublikowano

Sam zaczynasz walic sprute a potem jest placz bo dostales mute, wjechalem ci na ambicje tak ze nagle stwierdziles ze masz w dupie serwer i to ze mozesz dostac mute, dalej toczac ze mna "boj" slowny, gdzie jestes dla mnie zwyklym randomem i nigdy z toba nie pisalem nawet, wiec ladnie odczekaj kare i skoncz walic w wiadomo co. To tylko dzien kary ktora dostales slusznie.

• Co? 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...