Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN Wolzyu prośba o zdjęcie kary, ukarany przez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]  Wolzyu
UID: [Twój UID z serwera]  13104
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  Fail RP
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  Sanus
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  Kacperer0
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  2025-01-08 00:01:40
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  Namawiałem policje na pościg i wkońcu mnie zaczeli ścigać. Jak zauważyłem że mi sie ślizga auto to wiedziałem że nie mam szans więc sie poddałem. Policjant wziął mnie do radiolki i wszystko było git gdyby nie to że policjant(zegarmistrz) postanowił sobie pożartować ze mnie i przez 30min staliśmy na poboczy bo mu sie "koła przebiły) odgrywał RP przez ponad pół godziny ciągle paląc papierosa ze "zmęczeniem" ja oczywiście miałem znaczek RP więc gdy sie go zapytałem czemu tak przedłuża odpowiada trzeba było nie cwaniakować. Gdy wyłączyłem Znaczek RP jestem zwolniony z odegrania RP więc poszedłem w afk. Oczywiście po pewnym czasie pojechaliśmy  i zamiast pojechac na cele postanowil pojechac na mechanika. Przy drodze do mechanika Sanus dał mi bana z powodem Fail RP.
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  Mam nadzieje o szybką odpowiedź i żeby ludzie którzy brali w tym udział zostali pouczeni słownie.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  nie znam zadnego id discord jakbyscie potrzebowali piszcie dc to sprawdze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...