Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Moderatora Jankosa / k0sciola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: _Xxxy_
Nick osoby oskarżonej: Jankos, K0sciol 
Powód napisania skargi: Bez podstawny ban.
Godzina zdarzenia: 07.01.2024  
Data zdarzenia: 21:50
Opis sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]  Wiec tak byłem w sf  na afk na dc robiłem do i gadałem z kolegą z Mateks ktory tez dostał za to bana zapytał czy mam auto bo sobie nie radzi z sapd i ma 2% ele wiec powiedziałem ze jestem sf akurat na tranwajach stałem przez 2 minuty jakoś i powiedziałem mu swoja lokalizacje podjechał wsiadł na g i go zabrałem z przesiadką i uciekliśmy było to na tranwajach w sf  ban został nadany za wykorzystywanie bledow gry jak czegoś takiego nie ma i nie jest to błąd tylko mechanika pracy serwerowej gdzie ten ghost jest od poczatku serwera zapewne i jankos mowi ze jest to blad serwera ze przesiadka była na tranwajach nie raz widziałem ze były tam czy coś troche jest to smieszne ze jankos nazywa to blad serwera gdzie nie ma z tego co wiem tego w regulaminie nigdzie i czegoś takiego jade zrobić wymiane po 10 minutach po akcji z sapd i nagle ban 7 dni wykorzystywanie bledow serwera gdzie jak wiemy jankos miał już taka sytuacje ze zbanował gracza nie majac dowodow kompletnie nic na gracza i potem przepraszał, go na pv dc chciałbym zeby jakas ranga wysoka jak Marianek chopin zobaczyli to bo jest to smiesnze ze ban jakis smieszny potem sie dziwic ze nie ma graczy, a 2 sprawa jest k0sciol mnie zbanował napisał do mateksa ze na prosbe jankosa tak na słowo administrator wierzy moderatorowi na słowo ja moge powiedzieć np ze Jankos leci na czitach  i ze ma  go zbanowac na moja prosbe bo jestem suportem i admin ma mi uwierzyc 
Dowody: -
Coś od siebie: Po pierwsze to jest zamierzona mechanika pracy serwerowej, a nie błąd serwera nie ma nigdzie jasno napisane, że nie można wykorzystywać mechanik serwerowych w celu ucieczki przed sapd podaje przykład, czyli jeśli ktoś ucieka na J będą przyklejonym do  pojazdu to co, gdzie ban za pseudo „wykorzystywanie błędów serwera”? Więc skąd powód wykorzystywania błędów serwera liczę na ukaranie obydwóch administratorów za lekkomyślność.

Edytowane przez _xxxy_
  • Lubię to 2
  • Haha 4
  • _xxxy_ zmienił(a) tytuł na Skarga na Moderatora Jankosa / k0sciola
Opublikowano

Witam, polecam zapoznać się z regulaminem serwera a dokładniej z jego drugim punktem który brzmi tak:
2. Kategorycznie zakazuje się wykorzystywania błędów serwerowych.

Opublikowano

Ghost na tramwajach jest po to, aby tramwaje mogły się respić unikając kolizji z innymi graczami.
Przesiadka, którą wykonaliście podchodzi pod "Wykorzystywanie mechaniki serwera w celu uzyskania przewagi." także jedyne do czego mogę się przyczepić to treść kary, lecz ban jest jak najbardziej słuszny.
Co do nadania kary przez k0sciola, administracja nie potrzebuje dowodów, aby nadać karę. W tej sytuacji konsekwencje za ewentualny błąd ponosi osoba, która zleciła jej nadanie.

• Lubię to 1
  • Dziękuje 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...