Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ban _Xxxy_ prośba o zdjęcie kary ukarany przez K0sciol/ jankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]  _Xxxy_
UID: [Twój UID z serwera]  18523
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  wykorzystywanie błędow serwera
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  K0sciol
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  Jankos
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  7.01.2025
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  14.01.2025
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  Wiec tak wyjaśniam sprawe ktora jest troche smieszna dostałem bana z Mateks za wykorzystywanie bledow serwera gdzie moim zdaniem nie jest to wykorzystywanie bledow po pierwsze nie widze tego nigdzie w regulaminie i pierwszy raz słysze o takim czyś ze na pracy gdzie jest goast nie mozna zrobic przesiadki gdzie to nie było planowane jakies ze dawaj zrobimy tam bo jest goast i nie beda taranowac moim zdaniem nie jest to blad serwera XDD skoro jest to tam przez już troche i nigdy nie było czegoś takiego ze to blad skoro jest to blad to dlaczego goast tam jest może czas to naprawić czy coś jesli dla jankosa jest to blad serwera XD gdzie jest tam praca dorywcza po 3 gadałem z kolega na dc i zapytał sie mnie czy ma ktos auto powiedziałęm ze mam ze akurat jestem w sf na tranwajach stoje wiec podjechał i wsiadł i tyle z tego było pisałem z graczem nezo bo mialem robić wymaine i nic z tego bo ban z powodu blad serwera jakis goast XD  skoro jankos ma jakies dowody np clip czy coś i jest to zakazane to chciałbym sie o tym dowiedzieć bo słysze cos takiego pierwszy raz i troche beka ze nazywacie to bledem gry i zeby nie było czegoś takiego ze jankos bedzie coś krecił znowu ze dowodu nie ma czy coś bo jak wiemy już była taka sytuacja gdzie zabnował gracza za nic bez dowodow i potem przepraszał nie chciałbym czegoś takiego znowu skoro ma coś to chciałbym zobaczyć to ja lub zeby to zobaczył jakiś Marianek lub Chopin i ocenili to co sie stało bo jesli karani beda gracze ze wjechał gracz mateks do goast to smiesze to jest 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  yy  szkoda gadac eh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...