Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Mute] Mysioo prośba o zdjęcie kary, ukarany przez zac0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Mysioo
UID: 975
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Mute
Powód kary: n-word
Nick członka administracji nadającego karę: zac0l
Nick członka administracji, który został podany w powodzie brak
Data nadania kary: 06.01.2025
Data zakończenia kary: 07.01.2025
Wyjaśnienie: Tak całkowicie szczerze mordo nie poczuwam się do winy napisanej nygga skad mialem wiedziec ze takie slowo jest zakazane na serwerze gram tu prawie od poczatku pierwszy raz sie z czyms takim spotykam wedlug mnie kara bez sensu co innego gdybym nie wiem wyzywal obrazal kogos nic takiego nie zrobilem wiec no i jeszcze jedno i ktos tam napisal czarny sklad to podchodzi pod rasizm elo
Coś od siebie: albo dasz unmute albo do jutra cicho se bede siedzial nie mam 13 lat zeby plakac nad gra tylko po prostu zdziwko mam serio XD w mta gram bardzo lat i pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem xD i prosil bym o wytlumacze co to jest N-word chcialem jeszcze dodać zebyś sobie przeczytał regulamin serwera 😛 dokładnie podpunkt 4 🙂 

ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez mysioo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...