Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Starszego Moderatora zac0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: xerio
Nick osoby oskarżonej: zac0l
Powód napisania skargi: Bezpodstawne nadanie kary mute na discordzie serwerowym.
Godzina zdarzenia: 12:00
Data zdarzenia: 06.01.2025
Opis sytuacji: Wysłałem 2 gify z serwera o zac0lu których nawet sam nie pisałem i dostałem za to mute na 30d xd.
Dowody: SS
Coś od siebie: Ciekawe że osoba która pisała to na spotted nie została ukarana a ja wysyłając gifa o tym dostaje mute na 30d, pokazywany jest tylko poziom administracji tego serwera.

image.png.94f7dd4a570361194d5b822751980755.pngimage.png.d540d5fd7b6a83f959dff45185e7b069.png

• Lubię to 3
Opublikowano

Nie wiem szanowny graczu czy wpadłeś na to, że napisanie  „zacol szczeka na pociągi” w momencie gdy ktoś sobie ze mną żartuje nie jest tym samym co próba ubliżenia mi wysyłając gifa z tym tekstem  w ramach zemsty za nadanie ci Warna xD

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, zac0l napisał:

Nie wiem szanowny graczu czy wpadłeś na to, że napisanie  „zacol szczeka na pociągi” w momencie gdy ktoś sobie ze mną żartuje nie jest tym samym co próba ubliżenia mi wysyłając gifa z tym tekstem  w ramach zemsty za nadanie ci Warna xD

Wysłanie tych gifów też było w formie żartów, nie wysyłałem tego po to żeby jakkolwiek ci ubliżyć lub w ramach "zemsty" za nadanie słusznego warna za KRD.

3 minuty temu, zac0l napisał:

Nawet pofatygowałeś się żeby z tego gify zrobić 

Nie ja zrobiłem z tego gifa, dostałem to od osoby trzeciej.

Opublikowano
6 minut temu, zac0l napisał:

No i widzisz, a mnie to strasznie uraziło, więc miałem prawo nadać karę.

Czyli jak ktoś to napisał na spotted to wtedy cię to nie uraziło, ale jak ja to wysłałem na czat discord OutMTA to uraziło cię? Nieźle.

Opublikowano
6 minut temu, zac0l napisał:

Uraziło ale osoba która to napisala mnie przeprosila 🙂 

Na początku na discordzie piszesz mi, że nie widziałeś tej wiadomości a teraz że osoba cię za to przeprosiła. To jak to w końcu jest?

Opublikowano
11 minut temu, zac0l napisał:

A tak to jest że tobie akurat się tłumaczyć nie muszę 😆

I tym sposobem pokazujesz swój poziom, nie mam zamiaru więcej z tobą pisać. Czekam na decyzję wyższej rangi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...