Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracz wdowiak oraz arab1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego:Maly4
Nick Oskarżonego:wdowiak.arab1010
Powód Skargi:Taran podczas ucieczki przed sapd
Data I Godzina Zdarzenia:28.12.2024 godzina 21
Opis całej sytuacji:A więc tak uciekaliśmy sobie przed sapd z kolegą a oni specjalni w nas wjezdzali i dali specjalnie po 1k zeby nie dostali prawka i mowili ze to nie chcacy gdzie widac na klipie ze to bylo celowo
Coś od siebie:No fajnie chłopaki psują nam gre
Dowód! (Wymagane!):https://streamable.com/xh02lx
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):

arab prawko.PNG

wdowiak prawko.PNG

Opublikowano

a wiec bylo tak tak ze zauwazylem ze prowokowali policje puszczajac fajerwerki lub petrady na komendzie poczym zaczeli uciekac sapd ich zaczelo gonic uderzylem w nich z premedytacja do czego sie przyznaje lecz oddalem pieniadze za naprawe mam klipa zaraz go podesle lecz kolega twoj zlogal podczasz ucieczki 

a tu jest klip jak wysylam pieniadze a ty mi je odsylasz https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jnreyZ2rzOqMSYvtK?invite=cr-MSxneTMsMjIzNzUyNjQxLA

Opublikowano (edytowane)

Witam,
Jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem.
Co do tego co stało się na nagraniu, moje FPS w ostatnich dniach są niezadowalające przez co grając czasami widząc tylko pojedyncze klatki szczególnie gdy przejeżdżam w okolicach doherty oraz baz frakcji w której jest duża ilość pojazdów. Tak było także w tym przypadku. Po tym gdy specjalnie podłożyłeś pod nas fajerwerki zacząłem za tobą jechać. Tuż przed tym jak cię dogoniłem to stało się najgorsze. Gdy zacząłem skręcać dostałem laga w wyniku czego wjechałem prosto w ciebie. Chwile po tym gdy zobaczyłem co się stało podszedłem do ciebie i Cię przeprosiłem wysłałem ci 1000PLN, które natychmiastowo mi odesłałeś. Powiedziałem Ci, że jeżeli napiszesz skargę to napiszę to co się stało. Wysłałem ci je znowu i za drugim razem już je sobie zostawiłeś. 
Jeszcze raz bardzo cię przepraszam jeżeli chcesz mogę wysłać ci 10000PLN, jeżeli bardzo tego chcesz. Chociaż naprawa motoru kosztuje na pewno mniej niż początkowe 1000PLN
Czekajmy na osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.
Pozdrawiam!

Edytowane przez wdowiaak
Opublikowano

co do tego ze zlogałem nie tak nie było mordo mam klipa gdzie widocznie widac ze w wodzie dostałem laga i miałem 3 fps i do tego widac ze wyskoczyło network trouble więc gdzie masz ze zlogałem jak chcesz moge ci wysłac klipy na to jak je mam oczywiscie bo spadki fps miałem glownie przez obs a ping poniewaz miałem neta z telefonu także wiesz a na ciebie mam tez rózne klipy jak taranujesz mnie wiec xd

Opublikowano

@na._.tek taranując gracza MALY4 oraz Maciekk0 doprowadziliście do zakończenia pościgu. Przelanie 1k czy 10k w celu zabezpieczenia się przed skargą nic do niej nie wnosi.
@wdowiaak osobiście sprawdziłem jak to wygląda u Ciebie ze spadkami FPS. Przejeżdżając w okolicy HQ SAPD miałeś 35-40 FPS czyli tak jak w każdym innym miejscu na mapie. Po obejrzeniu materiału dowodowego nie zauważyłem żadnych lagów, jedynie moment w którym jadąc po drodze, która prowadziła w lewo, nagle skręciłeś w prawo. Nie było również śladów hamowania, z pełnym impetem wbiłeś się w graczy uczestniczących w pościgu. Tak jak w przypadku Araba, przelanie pieniędzy na naprawę skutera nie wnosi nic do skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...