koliniks Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Nick na serwerze: Szynka_wieprzowa UID: 4350 Typ kary: BAN Powód kary: Cheaty. (AC-119) Nick członka administracji nadającego karę: AC Data nadania kary: 28.12.2024 Data zakończenia kary: PERM Wyjaśnienie: A więc tak, Klakson99 będący w chwili mojego bana na serwerze wbił na cheatach z lua executorem i wpisywał komendy i tepał mnie po graczach proszę o ukaranie tego cheatera. Coś od siebie: Dajcie mi ub ponieważ jestem niewinny nigdy bym nie skrzywdził tego serwera oszukując i wchodząc z niedozwolonymi programami. ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA) 3
_xxxy_2 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 nie żeby co ale jest to chyba nie mozliwe bo lua executor jest zablokowany na out z tego co wiem wiec nie wiem jak on to zrobił XD ale nie wiem
koliniks Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2024 13 minut temu, _xxxy_2 napisał: nie żeby co ale jest to chyba nie mozliwe bo lua executor jest zablokowany na out z tego co wiem wiec nie wiem jak on to zrobił XD ale nie wiem On zna obejścia powtarzam on zna obejścia
_xxxy_2 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Teraz, koliniks napisał: On zna obejścia powtarzam on zna obejścia mowisz ze taki cziter jest XDDD
real_wtf Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 aha to niezle XD se probojesz mnie wrobic
real_wtf Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 aha to niezle XD se probojesz mnie wrobic przyznaj sie mnie nie proboj w ta wrobic bo ja nawet stycznosci z toba nie mialem raz bylem na dm to nawet ci nie zabilem tylko ty mnie bo goobym sie strzelalem wiec nie klam
koliniks Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2024 10 minut temu, _xxxy_2 napisał: mowisz ze taki cziter jest XDDD Tak
Rekomendowane odpowiedzi