Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Gloudy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Koper21
Nick Oskarżonego: Gloudy
Powód Skargi: Taran
Data I Godzina Zdarzenia: 27.12.2024 20:20 około
Opis całej sytuacji: Stałem sobie na mechaniku doherty kiedy gracz o nicku gloudy odjechał kawałek od stanowiska to uznałem ze jednak sie nie naprawia to wjechałem sobie w to miejsce po czym owy gracz mnie staranował 
Coś od siebie: Licze na ukaranie gracza 
Dowód! (Wymagane!) :
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!)

Zrzutekranu2024-12-27210548.png.9f0c2740aa5d24c965abfb1f1dd6e5e7.png

• Haha 1
Opublikowano

Witam,

w związku z oskarżeniem, które zostało mi postawione, chciałbym przedstawić swoją perspektywę oraz opinie na temat zarzutów w poniższych punktach:
1. Filmik:
– Jak można zauważyć, filmik jest wyciszony, co oznacza, że również dźwięk wideo jest niedostępny. To uniemożliwia usłyszenie niektórych istotnych szczegółów wypowiedzianych przez kierowcę fioletowego flasha. Dodatkowo filmik został przycięty, co sprawia, że nie widać, jak Koper wtrąca się w kolejkę.
2. Moja perspektywa:
– Przyjechałem na Doherty w celu naprawy pojazdu. Zauważyłem, że w pobliżu stoi fioletowy flash. Nie dostrzegłem żadnego innego pojazdu w kolejce, poza Koperem, który znajdował się między dwoma słupkami oddzielającymi stanowiska. W związku z tym uznałem, że nie czeka on w kolejce, więc kulturalnie wjechałem na mechanika. Gdy flash kończył naprawę, kierowca poprosił mnie, abym dał mu wyjechać tyłem, co uczyniłem. Dlatego ładnie się cofnąłem. Wówczas Koper wjechał mi w kolejkę, twierdząc, że skoro mu ustępuję, to ma prawo skorzystać. W odpowiedzi na to postanowiłem wymierzyć sprawiedliwość i strąciłem go z pojazdu, mając nadzieję, że się przesunie, niestety tak się nie stało. Po zakończeniu naprawy flasha, na którą czekałem, moja kolej nie nadeszła, więc wjechałem w Kopera, aby zareagować na jego wcześniejsze zachowanie. Następnie naprawiłem swój pojazd i odjechałem.
3. Podsumowanie:
– Uważam, że skarga jest nieco bezsensowna, ponieważ wpraszanie się w kolejkę to bardzo niemiłe zachowanie. Jeśli gracz się wycofuje, warto zapytać, czy zwalnia miejsce dla pojazdu, który jest w naprawie, czy po prostu odjeżdża.

Z mojej opinii na temat skargi to wszystko. Mam nadzieję, że sytuacja zostanie rozwiązana, a tymczasem życzę miłego dnia!

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

Filmik jest bez dźwięku ponieważ w tamtym momencie rozmawiałem na dc i nie chciałem żeby osoby z którymi byłem nie było ich słychać oraz klip nie jest przycięty jeśli Chopin zechcesz mogę ci pokazać że owy klip nie jest przycięty ponieważ żeby nie tracić zbędnego miejsca pamięci robię je 15 s, Wracając do twojej wypowiedzi odjechałeś na moje tak daleko że sądziłem ze odpuszczasz sobie naprawę pojazdu z czego fakt skorzystałem bo rzadko co widuje się mechaników na owym stanowisku, jeśli tak bardzo ci zależało wjechać na mechanika mogłeś w zwyczajny sposób poprosić mnie o odjechanie bo byłeś pierwszy pragnę także nakreślić ze nie posiadam maksymalnej głośności na mta bo mam je wręcz wyciszone dodając że siedziałem na dc i rozmawiałem, Więc ciężko usłyszeć jak ktoś cos do mnie gada na mta bo po prostu tego nie słyszę.

Edytowane przez bober_2114
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...