Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Starszego Aministatora Sylwek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Adrix
Nick osoby oskarżonej: Sylwek
Powód napisania skargi: Niesluszny mute
Godzina zdarzenia: 22:10
Dokładna data zdarzenia: 25.12.2024
Opis sytuacji: Podjechalem do adm Sylwek i napisalem mu dla beki cejot i odjechalem 

Dowody: Logi servera

Coś od siebie: Mysle ze zostanie ukrany 

Zrzut_ekranu_2024-12-25_223454.png?ex=67

Edytowane przez adrix__3
  • Haha 2
  • adrix.4 zmienił(a) tytuł na Skarga na Starszego Aministatora Sylwek
Opublikowano

[00:04 25.12.2024] | [TWITTER] Adrix [12] → xtert cejot jest
[23:44 24.12.2024] | [CHAT] Adrix [12] → cejoty
[22:01 24.12.2024] | [CHAT] Adrix [12] → cej
[22:01 24.12.2024] | [CHAT] Adrix [12] → cej
[21:57 24.12.2024] | [CHAT] Adrix [12] → cej
[21:57 24.12.2024] | [CHAT] Adrix [12] → cej
[19:14 01.12.2024] | [CHAT] Adrix [29] → cej
@adrix__3Nie wspomnę o VC.

Opublikowano
1 minutę temu, adrix__3 napisał:

to nie z dzis

Ale czy myślisz, że jest to normalne zachowanie?
Samo słowo "cejot" w żaden sposób nie jest obraźliwe i nie powinno się za to nadawać kary, ale pisząc oraz mówiąc to kilkukrotnie może to zirytować. Powiedziałbym nawet, że to co robisz jest strasznie prowokujące. 

Opublikowano

@adrix__3 Nie była to pierwsza taka prowokacja w twoim wykonaniu w stronę moją lub w stronę administracji. Zawsze traktowałem to jako "beka" lub nieśmieszną próbę prowokacji administracji. Zawsze olewałem tego typu sytuacje z twojej strony. Dzisiaj z powodu nadmiaru spraw administracyjnych, zdecydowałem się nadać taką karę. Zirytowałeś mnie poraz setny swoim zachowaniem, za co nałożyłem ci karę. Nie zabraniam żartować w stronę administracji, lecz pamiętaj że każdy z nas ma swoje obowiązki i ma swoje granice. W momencie gdy wykonujemy swoje obowiązki, które nie są łatwe, takie słowa potrafią zirytować dużo bardziej niż sobie wyobrażasz. To co napisałem na PV podtrzymuję, proszę ogarnąć swoje zachowanie bo irytujesz nie tylko mnie a i wielu członków administracji.  Pozdrawiam oraz życzę wesołych świąt.

• Lubię to 3
Opublikowano

Pisane za pierwszym razem - żadna prowokacja. Lecz jeżeli kierujesz taką prowokację w stronę administracji - która niczym Ci nie zawiniła w danym momencie (lub pewnie nigdy tak jak w moim przypadku), poraz już nie wspomnę którym, jest dosyć irytujące. Zawsze na serwerze tolerowałem Ciebie i twoich kolegów, często na wasze zachcianki organizowałem nawet eventy. Nie rozumiem po co celowo podjeżdzasz do mnie i mnie prowokujesz, w momencie w którym ewidentnie mam AFK (w tym przypadku pomagałem graczowi).

Opublikowano

4 minuty temu, adrix__3 napisał:

w jakis sposob slowo cejot jest slowem prowokujacym?

Jakbyś napisał to raz, to nie byłoby "słowem prowokującym, ale jeżeli używałeś tego słowa częściej to mogło to zirytować, czy też sprowokować członków administracji. 

@sylwestro___następnym razem proszę o podjęcie odpowiednich działań w związku z zaistniałą sytuacją. 
Otrzymujesz ostrzeżenie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...