Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Krzysiuszef_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Koper21
Nick Oskarżonego: Krzysiuszef_
Powód Skargi: Taran oraz brak zwrócenia kosztów 
Data I Godzina Zdarzenia: 22.12.2024  21:10
Opis całej sytuacji: Jechałem sobie spokojnie swoim pasem po czym ni stąd ni zowąd pojawił się bullet który wjechał mi na twarz  przywalił we mnie oraz odjechał bez żadnego słowa 
Coś od siebie: Licze na ukaranie owego gracza 

Dowód! (Wymagane!):  
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):Zrzutekranu2024-12-23120423.thumb.png.a54865f460771d87882ac2f3582901cb.png

• Haha 1
Opublikowano

Odwołując się od skargi zaleciało tutaj lekka hipokryzja ponieważ sam oskarżyciel nic nie powiedział. Tak samo z odgrywaniem bólu nic nie odgrywał pomimo ze ma włączone RP. Jasne przyznaje się do błędu lecz jeśli gracz powiedział by żeby zwrócić mu koszt naprawy bym to zrobił lecz zostawiliśmy to bez mówienia i odjechaliśmy. Moim zdanem jesteśmy oddaleni od siebie dosyć daleko wiec nie mogło mnie być słychać wiec wybaczam przyjmuje to na klatę. Pomimo tego na załączonym clipie jest tylko czołówka dwóch bulletów lecz nie ma głosu wiec nie możemy wywnioskować czy ktoś z nas cos powiedział lecz mamy przy mapie wyswietlane nicki i nic sie nie wyswietla wiec nikt z nas mógł nic nie powiedzieć albo bylismy za daleko od siebie wiec myśle ze jak zobaczmy se na serwerze zwrócę mu pieniadzę i bedzie dobrze bez zadnej kary ponieważ nie mozna  nic z tej skargi wywnioskować oprócz czołówki dwóch pojazdów. Dziekuje z powazaniem Krzsiuszef_

• Haha 2
Opublikowano

Z racji tego, iż po kolizji nie było mowy o odszkodowaniu oraz oskarżony wyraził chęć zapłaty za wyrządzone szkody w skardze, @g.jean1337 jesteś zobowiązany do zapłaty za naprawę.
@bober_2114 podaj koszt naprawy.
Przelew wykonaj za pomocą komendy /uidprzelej 18998 [kwota] oraz zamieść screena z dowodem przelewu w skardze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...