Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Armix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRACZ MNIE POPROSIŁ ABYM WSTAWIŁ BO ON MA BANA FORUM 

Nick z serwera: gooby

Nick osoby oskarżonej: @Armix

Powód napisania skargi: Nie słuszny ban 

Godzina zdarzenia: Jakoś 14 

Dokładna data zdarzenia: np. .22.12.2024

Opis sytuacji: było tak że byłem sobie na mechaniku frakcyjnym no i tam stało auto i które wjeżdżałem no i napisałem reporta żeby ktoś wytepał te auto reporta przyjął Armix po czym okazało się ze auto jest gracza który był na tym mechaniku no i ja o tym w ogóle nie miałem pojęcia że te auto jest tej osoby po czym ta osoba napisała na mnie reporta że ja taranuje go a nawet go nie taranowałem może go przejechałem raz ale nie widziałem i chciałbym zobaczyć z tego clipa no i po tym dostałem zpj no i się wkurzyłem no i napisałem do Armixa o taką wiadomość /report Armix odpowiadam ci a ty odrazu dajesz warna no slabo troche ale no dobra niech ci bedzie a i po za tym masz przyklad czemu serwer upada przez takie osoby jak np ty. No moim zdaniem nic tu nie ma obraźliwego i kara jest źle nadana 

Dowody: /report Armix odpowiadam ci a ty od razu dajesz warna no słabo trochę ale no dobra niech ci bedzie a i po za tym masz przyklad czemu serwer upada przez takie osoby jak np ty

Coś od siebie: Mam nadzieje ze sprawa się wyjaśni

Opublikowano (edytowane)

Witam, jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem

Co do tej akcji na mechaniku, obserwowałem sytuację od kilkunastu sekund i dobrze widziałem co robiłeś, trochę słabe zachowanie bo gracz chciał odjechać a ty mu nie dałeś bo cały czas wjeżdżałeś na jego auto, a później piszesz reporta - no i właśnie z tego powodu dostałeś ZPJ, jak już piszesz na Mnie skargę no to chociaż napisz prawdę.

Nie dałem Ci od razu warna, tylko dopiero po tym jak Ci wszystko wyjaśniłem, ale ty nadal kontynuowałeś dyskusję, i to wtedy dostałeś warna, który nie pomógł bo w końcu napisałeś o parę słów za dużo, i według mnie kara jest w 100% słuszna ponieważ poczułem się urażony tymi słowami, w skrócie chamskie zachowanie z Twojej strony, oczywiście nie chcę w żaden sposób Cię tym obrazić, ale próbuję przekazać, jak się wtedy poczułem.

Z mojej strony to wszystko, wyjaśniłem to, o co mnie oskarżyłeś. A więc oczekujmy na osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.

Edytowane przez Armix
Opublikowano

@ArmixNapisz mu tak : Ten gracz mnie nie uświadomił ze pojazd jest tego i jak by mi powiedział że pojazd jego bym przestał a nic mi nie napisał i nic mi nie powiedział a po za tym moim zdaniem kare którą mi nadałeś jest nie prawidłowa i ego ci wyjebało tyle mam do powiedzenia. Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni.

Opublikowano (edytowane)

Jedyny zarzut do @Armix jaki mam, to że nadał zły powód bana. Bardziej podpiąłbym to pod prowokację administracji, otrzymałeś 2 warny - jeden za kulturę w reporcie, a drugi zaś za to żebyś nie wysyłał bezsensownych reportów. Powinieneś po tych dwóch ostrzeżeniach, ochłonąć i przestać. 
Otrzymałeś w samym grudniu 13 warnów, 3 prawka, 4 mute oraz 2 kicki - radzę się opanować i przestać szkodzić innym graczom. 

Co do Ciebie @Armix następnym razem, postaraj się nadać odpowiedni powód kary. 

Ostrzeżenie.

Edytowane przez marianek1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...