Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Bezpodstawny warn od Haryy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: SzosTi
Nick osoby oskarżonej: Haryy
Powód napisania skargi: Bezpodstawny warn
Godzina zdarzenia: 17:52:54
Dokładna data zdarzenia: 8.12.2022
Opis sytuacji: Jeden z graczy zapytał, gdzie może wymienić opony. Gdy zobaczyłem, że ktoś napisał "u mirka na warsztacie za flaszke da rade", dodałem od siebie "Przecież to logiczne, że opony wymienia się w sklepie RTV" (warto zauważyć, że nie było to nawet skierowane do gracza, a po prostu dopisane jako kontynuacja "śmieszków" innego gracza), po czym Haryy stwierdził, iż nadaje się to idealnie do nadania mi kary z powodem "Nie wprowadzaj graczy w bląd.), choć do tej pory nie mam zielonego pojęcia co tutaj było wprowadzeniem w błąd.
Dowody: screeny
Coś od siebie: Chyba nie na tym powinno polegać nakładanie kar na graczy. Tym bardziej powinien się nad takim czymś zastanowić NOWY supporter na okresie próbnym 🙂

Bez tytułu.png

Bez tytułu1.png

Opublikowano
15 minut temu, Hary napisał:

i że nie na widzisz takich graczy co się pytają o wszystko  i zacząłeś skakać do mnie z chamskimi odzywkami na Twiterze także warn słusznie nadany.

co? Naucz się składać zdania bo nie da się tego czytać.

Masz chyba również jakieś problemy z czytaniem, bo jedyne co dodałem po tej akcji, to że nowi gracze powinni się wziąć za czytanie poradnika dostępnego pod F1... poza tym z czego ja się tłumaczę skoro nawet za coś takiego nie powinno być warna - wolność słowa misiu 😉

Skakać do Ciebie z chamskimi odzywkami? Zapytałem tylko na jakiej podstawie warn, czym się kierowałeś nadając mi tę karę oraz że nie potrafię zrozumieć Twojego toku myślenia, z tym ostatnim do tej pory mam problem. Chcesz być supportem to zasięgnij trochę wiedzy za co powinieneś karać graczy, a nie próbować pokazywać się "z lepszej strony" na każdym możliwym kroku, bo raczej Ci to nie wychodzi.

Opublikowano

Skarga została złożona głównie za nadaną karę

Gracz który nie zna się zbyt dobrze mógł się pomylić przez twój jak i innego gracza "Żart"

Skarga_zostaa_odrzucona.png

• Haha 1
  • xerio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...