Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Jean
Nick Oskarżonego: Jankos 
Powód Skargi: Wyjście z roli która ma odgrywać mówiąc do  Kacperszef_ że ma przekazać koledze ze ma kupić sobie komputer  
Data I Godzina Zdarzenia: 11.12.24 około godz 14:35
Opis całej sytuacji: Ogólnie wygląda to tak ze miałem pościg gonił mnie jankos jednakże ze mam mało fps zawołałem Kacperszef_ żeby mi pomógł uciec wydarzyło się to gdy dojechałem na mechanika Doherty.
Coś od siebie: Myślę ze powinny byc  wyciagnięte konsekwencje 
Dowód! (Wymagane!): Jest załączony klip
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): Został poinformowany przez discord

2024-12-11.png

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

no kurczaczki ładnie się tam dzieje ja jestem za tym by kara została unieważniona ponieważ jest tam brak dowodów wskazujących na to by administrator @jankos1złamał jakieś prawa administracyjnę i nie było tam słychać jak jankos coś mówił o PC wiec tu akurat mogę bronić administratora 

Edytowane przez jakob
Opublikowano (edytowane)

@g.jean1337Słuchaj kolego,mówiąc OOC że ma przekazać koledze żeby kupił sobie komputer,nie obraził go w żaden sposób i nie złamał regulaminu serwera,a to że odebraliście to za obraze to już wasz problem.

Edytowane przez _versality_.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...