Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Chopin brak zwrotu pożyczki Nurz19 [SPRAWDZIĆ 12.12]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Nurz19
UID: 14619
Typ kary: (BAN)
Powód kary: Brak zwrotu pożyczki
Nick członka administracji nadającego karę: Chopin  (@szopenisko)
Data nadania kary: 09.12.2024
Data zakończenia kary: 04.09.2027
Wyjaśnienie: A więc tak chciałbym przytoczyć to co sie stało. Zaczynając od początku prawdą jest to że pożyczyłem wędke od gracza @jakob. Sprzedałem mu moją wędke przed aktualizacją cen, brakowało mi pieniędzy i chciałem połowić lekko gorsza wędką aby troche grosza mi wpadło dlatego też pożyczyłem od niego wędke i jako mój kolega zgodził sie. Po użyczeniu mi wędki jakob zaczął być do mnie arogancki i chamski na swój sposób dlatego zablokowałem go na discordzie a on sam wyrzucił mnie z organizacji,poinformowałem samego gracza na messenger że jeśli chce moge od niego odkupić ową wędke za 100k albo oddać mu ją po 3 dniach tak jak sie umawialiśmy (moge pokazać dowody na discordzie w obecności administracji, sam gracz twierdzi że większość serwera wie jak ma na facebooku dlatego myśle że nie było by to problemem aby pokazać i udowodnić to). Chciałem połowić ale w ten sam dzień nastała aktualizacja która wprowadziła limity (wymagany lvl) i nie mogłem zacząć łowić więc wynajałem sobie kolege który za procent będzie łowił za mnie bo miał wymagany lvl, od tamtego czasu nie wchodziłem na serwer i macie to też podane w logach od piątku do późnego wieczoru w niedziele nie było mnie w domu oraz przy komputerze i jednoznacznie też nie miałem jak odpowiedzieć na forum... Wracajac i reasumując to wszystko nie miałem złych intencji i zamiarów z strone gracza Jakob, fakt faktem pokłociliśmy się, lecz zabranie wędki +7 i nie oddanie jej jest kompletnie nie opłacalne ponieważ po godzinie gry jest się w stanie ją odrobić. Kończąc moją wypowiedź chciałbym przeprosić gracza za zaistniałą sytuacje, moge oddac wędke lub pieniądze, lecz chciałbym otworzyc ticket na discord i udowodnić że @jakob wiedział o tym że nie mam lvl i sie pytałem czy moge od niego ją odkupić lub żeby ktoś za mnie łowił przez te 3 dni 
Coś od siebie: Prosiłbym o unban, dostałem sie do ERS i chciałbym pograć normalnie po rocznej przerwie, pozdrawiam.

image.thumb.png.dd13c8b38b2633c6ff620f26c1acc9ad.png

Edytowane przez szopenisko
Opublikowano

Powiem tak ban to moja sprawa istnieje coś takiego jak Discord i tam się ugadać to że ty mnie zablokowałeś to nie moja sprawa bana dostałem mogłeś zrobić przelew na uid tych 150k wiem że to grosze ale jednak była próba oszukania mnie jak i teraz spójrzmy na to że kradłeś mi rzeczy z sejfu organizacji każdy dobrze o tym wie ja sprawę przemyśle czy będziesz godzien zasłużyć na drugą szansę pozdrawiam 

Opublikowano
10 minut temu, jakob napisał:

Powiem tak ban to moja sprawa istnieje coś takiego jak Discord i tam się ugadać to że ty mnie zablokowałeś to nie moja sprawa bana dostałem mogłeś zrobić przelew na uid tych 150k wiem że to grosze ale jednak była próba oszukania mnie jak i teraz spójrzmy na to że kradłeś mi rzeczy z sejfu organizacji każdy dobrze o tym wie ja sprawę przemyśle czy będziesz godzien zasłużyć na drugą szansę pozdrawiam 

Chciałem tylko nadmienić że gdy byłem w twojej organizacji mówiłeś że gdy będzie mi brakować czegoś mogę sobie bez problemu dobrać amunicji lub narko jeśli będę chciał iść na corner. Corner jest zepsuty podczas gdy podchodzi klient i wpisuje liczbę pieniędzy wywala 257 błędów freezuje mi grę na 3 sekundy i pokazuje że się sprzedało albo nie (mam na to rowniez dowod ale chodze do szkoly od 7 do 15 i obecnie nie mam jak tego pokazac) . Chcialem zwrócić te narkotyki spowrotem na następny dzień lecz tego samego dnia zostałem wydalony bez powodu. Nie chcę się kłócić bo rozgrywka i sama powinna cieszyć a nie tworzyć zbędne problemy i spiny między graczami (między nami naprzyklad). Tak jak pisalem wyzej chcialem zwrocic dlug lub sie inaczej dogadać, czuje się źle z tym ale ty też mogłeś się zaangażować i odpisać mi na messenger skoro mamy kontakt poza grą i discord.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, benzosi3r napisał:

Chciałem tylko nadmienić że gdy byłem w twojej organizacji mówiłeś że gdy będzie mi brakować czegoś mogę sobie bez problemu dobrać amunicji lub narko jeśli będę chciał iść na corner. Corner jest zepsuty podczas gdy podchodzi klient i wpisuje liczbę pieniędzy wywala 257 błędów freezuje mi grę na 3 sekundy i pokazuje że się sprzedało albo nie (mam na to rowniez dowod ale chodze do szkoly od 7 do 15 i obecnie nie mam jak tego pokazac) . Chcialem zwrócić te narkotyki spowrotem na następny dzień lecz tego samego dnia zostałem wydalony bez powodu. Nie chcę się kłócić bo rozgrywka i sama powinna cieszyć a nie tworzyć zbędne problemy i spiny między graczami (między nami naprzyklad). Tak jak pisalem wyzej chcialem zwrocic dlug lub sie inaczej dogadać, czuje się źle z tym ale ty też mogłeś się zaangażować i odpisać mi na messenger skoro mamy kontakt poza grą i discord.

DB dogadałem się z jcupem i w ciągu 1 dnia  ma mi zapłacić za wędkę 150k szopen możesz dać ub uid moje 14615

Edytowane przez jakob
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Na tą chwilę zostajesz odbanowany, masz 48h na zwrot pieniędzy. Zamieść screen ukazujący przekazanie gotówki za pomocą komendy /uidprzelej. Jeśli tego nie uczynisz, ponownie zostaniesz zbanowany.

Edytowane przez szopenisko
  • Dziękuje 1
  • szopenisko zmienił(a) tytuł na [BAN] Chopin brak zwrotu pożyczki Nurz19 [SPRAWDZIĆ 12.12]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...