Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: Kalesch
Opis błędu: MP5 to naprawdę zbugowana broń. Czasami gracze widzą, jak strzelasz z ręki, podczas gdy w rzeczywistości trzymasz ją normalnie w dłoni i z niej strzelasz. Wydaje mi się, że niektóre bany za cheaty były bezpodstawne, a gracze przyznawali się do winy, bo nie wiedzieli, jak to wytłumaczyć. Jest trochę dziwne, że większość banów za cheaty dotyczy właśnie tej broni. Może po prostu jest zbugowana, a AntyCheat wykrywa ten błąd, przez co uznaje go za oszustwo i gracze dostają bana, mimo że nie cheatowali.
Kiedy zauważyłeś/aś ten błąd: Szczerze? zauważyłem ten błąd wczoraj wieczorem jak dostałem bana, myślałem tak sobie i mnie zaciekawiło dlaczego zawsze jak u graczy nie widać broni to akurat "mp5" i osoby, które dostawają bana za owe "cheaty" grały właśnie tą bronią.
Nagranie/screenshoty (opcjonalnie):  
- Pierwsze nagranie to ze mną ( Strzelam z mp5 )
- Drugie nagranie to SAPD z rangą, który jest wyposażony właśnie w ową broń ( mp5 )

Edytowane przez kalesch__
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...