Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <jakob> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <ARMIX>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Jakob
UID: 14615
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) ban 
Powód kary:  nie stosowne wiatomości w stronę administracji serwera 
Nick członka administracji nadającego karę:  @Armix
Data nadania kary: 07.12,2024 Data zakończenia kary: 14.12.2024
Wyjaśnienie: siemka na wstępie tej apelacji chciałem bardzo ale to bardzo przeprosić armixa bo chciałem sie jakoś fajne rozweselić i myślałem że armix też się pośmieje czy coś ale niestety tak nie było :c zostałem ukarany banem i strasznie tego żałuje nie miałem na celu nikogo urazić i strasznie serio żałuję tego co powiedziałem planowałem tydzień bez kary XD ale mi to nie wyszło serio armix jeśli to czytasz wiedz ze tak tego żaluje jak nigdy bo nie miało to na celu cię dotknąć ale rozumiem może cię to uraziło i wiedz to że tak mi jest niezmiernie głupio że nie pojęte mam nadzieje że mi wybaczysz za ten czyn który popełniłem nie bede cytować co powiedziałem bo nie chce na forum mieć problemów wiec mam nadzieje że mi wybaczysz i za te słowa jeszcze raz przepraszam za to co wyszło na tej wiadomości i obiecuje że wiecej mi kary nie nadasz 

Edytowane przez jakob
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...