Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Reniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, NightCity napisał:

Przeczytaj to to zrozumiesz ze mnie w ciula zrobiłeś i teraz powinnismy się odmienić bo tak to sprzedał bym ja mlekowicie za 3.7 a nie tobie gdzie dawałeś mi 3.8 a magle teraz 3.5

ale przecież pisałem ci na dsc ze 3.5 dam

Opublikowano

Jak byś dawał 3.5 nie sprzedał bym ci bo miałem offke 3.7 kurw. Wiec nie pie…l głupot bo jak byś dawał 3.5 to bym ci nie sprzedał tylko poszła by za 3.7 ale ze dawałeś 3.8 to za 3.8 miało iść i poszedłem ck ma rękę bo chciałeś dać 3.5 i 300k do piątku 

Opublikowano

boże święty… Widzę ze dalej będziesz gadał swoje ze chciałeś za drożej sprzedać komuś. Mi sprzedales za cenę 3.5kk jak się umawialiśmy, a dalej mnie nie interesuje temat co z tymi pieniędzmi zrobisz i kto ty wgl jesteś. 

Opublikowano

Zrobiłeś w ciula mnie oddawaj wędkę ja ci kasę bo widzę ze z patologia na serwerze się nie da grać albo oddaj 300k złodzieju bo w rwali jak byś tak odwalil dawno byś leżał gdzieś na ulicy połamany 

Opublikowano
Teraz, NightCity napisał:

Wszystko napisane jak bym nie pisał bym ci okej dawaj na serwer itd bo ja ci odpisywałem na wiadomości które usunąłeś 

EC1EA55F-85A2-40B3-829F-4A6928E6388F.jpeg

w tamtym momencie myślałem ze masz jakieś nie wtyki z głowie jak widziałem jakbyś pisał sam se sobą XD

Opublikowano
Teraz, Reniczek napisał:

w tamtym momencie myślałem ze masz jakieś nie wtyki z głowie jak widziałem jakbyś pisał sam se sobą XD

Tu się sprzedałes ze usunąłeś wiadomości wiec pozdro 

Opublikowano
14 minut temu, NightCity napisał:

Każdy kto przeczyta tego ss zobaczy ze usunąłeś wiadomości bo po samym pisaniu i moje odpowiedzi tobie okej to dawaj serwer widać ze odpisywałeś 

jezus gościu pisałeś jak sam do siebie ja ci dopiero na serwerze napisałem gdzie jesteś i się spotkaliśmy przy handlu, zapłaciłem ci 3.5kk tak jak pisałem, a ty dalej beczesz z kłamstwem ze jestem ci coś winny… 

Opublikowano

Spoko dzieciaczku tylko ja nie robię tak ze chce sobie zarobić na kimś to pisze skargę na niego skargi są po to ze takie durne pajace jak ty oszukują to się na takich pisze jesteś kozak to wbijaj na serwer wyjaśnimy to na serwerze przy administracji i tyle 

Opublikowano

Reniczek płaczesz o 300k w grze a w realu pod mostem skończysz XD

Opublikowano

tylko te co są w logach i Mlekowita bo chciał kupić za 3.7 ale ze Reniczek dał 3.8 to jemu sprzedałem i na dodatek na raty dał 3.5 i 300k miało być na dziś a teraz tłumaczy ze nie było tematu xd

Opublikowano

Niestety nie wystarczające dowody na to że wędka miała być sprzedana za 3.8kk, screeny z discorda wyglądają nie typowo ale nie mamy jak udowodnić to że są one jakoś przerobione/usunięte. Więc niestety jestem zmuszony skargę odrzucić.Skarga_zostaa_odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...