Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na supporta oyakabeatsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: luki77
Nick osoby oskarżonej: oyakabeats
Powód napisania skargi: Nie słuszny MUTE
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>
Dokładna data zdarzenia: 04.12.2024 17.48
Opis sytuacji: Dostałem nie słusznego mute bo użyłem słowa fajerek gdzie oyaka stwierdził że napisałem [frajer] po czym napisałem za co bk dostałem napisał że za słowo [frajer] więc chciałem żeby mi pokazał gdzie tak napisałem to powiedział że użyłem innego słowa ale kara jest i tak słuszna 
Dowody: Podsyłam niżej co napisałem i rozmowe z dc , i chciał bym zaznaczyc ze nie otrzymałem warna nic tylko od razu mute 
Coś od siebie: Proszę o zdjęcie mi kary bo została nadana nie słusznie , i nie mam jak ogłaszać . 

Zrzut ekranu (503).png

Zrzut ekranu (500).png

Zrzut ekranu (501).png

Edytowane przez lukiii77_pl
  • Lubię to 1
Opublikowano

Witam, z Racji tego ze ostałem oskarżony to sie wypowiem. przyznaje sie w Tłumaczeniu czemu kare dostałes użyłem złego słowa w wyniku chaosu jakiego sie dzial i natkłoku wiadomosci. ale to nie znaczy ze kara nie słusznie została nadane. ukazywałeś Brak kultury na X. wieloma wiadomosciami w strone gracza jak i poza chatem globalnym. 

Pozdrawiam jeśli coś bedzie trzeba to się odezwe

Opublikowano

Ale o czym ty piszesz gdzie sie zachowałem nie stosownie poza wiadomościami jak nawet tak nie  bylo jesli tak bylo prosze o dowody na to , nawet już nie wspomne o tym ze powinno byc pierw ostrzeżenie gdzie takowego nie otrzymałem. 

Opublikowano

zachowałeśsie nie stosownie na globalu. polecam w pamieci sobie odkopac sytuacje. Administracja nie ma obowiazku pokazywania dowodów ;). kara jest sluszna nawet osoby ktore byly na duty wtedy przynaja racje. ale no cóż zobaczymy czy ranga zaakceptuje twą skarge czy nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...