Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od Czarnej Listy - szados

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z discorda: szados.

Kiedy dostałeś BL: 19.07.2023

Powód dostania BL: Bycie w administracji na innym serwerze

Dlaczego chcesz apelować o ściągnięcie BL: Ponieważ stęskniłem się za tą frakcją trzyma mnie do niej sentyment oraz wspomnienia z gry.
Zrozumiałem swój błąd oraz przyznałem się już do niego oraz robię to jeszcze raz, chciałbym jeszcze raz przeprosić za całą sytuacje sprzed roku oraz liczyć na szansę do powrotu do swojej ulubionej frakcji na tym serwerze. Obiecuję że taka jak i inna krzywa sytuacja nie wydarzy się już do czasu pracy w frakcji ERS. Liczę na szansę oraz pozdrawiam zarząd frakcji ERS.

Dowód dostania BL: 

Ranga na jakiej dostałeś/aś BL: Starszy budowlaniec

Edytowane przez szados
Opublikowano
W dniu 27.11.2024 o 21:21, szados napisał:

Nick z discorda: szados.

Kiedy dostałeś BL: 19.07.2023

Powód dostania BL: Bycie w administracji na innym serwerze

Dlaczego chcesz apelować o ściągnięcie BL: Ponieważ stęskniłem się za tą frakcją trzyma mnie do niej sentyment oraz wspomnienia z gry.
Zrozumiałem swój błąd oraz przyznałem się już do niego oraz robię to jeszcze raz, chciałbym jeszcze raz przeprosić za całą sytuacje sprzed roku oraz liczyć na szansę do powrotu do swojej ulubionej frakcji na tym serwerze. Obiecuję że taka jak i inna krzywa sytuacja nie wydarzy się już do czasu pracy w frakcji ERS. Liczę na szansę oraz pozdrawiam zarząd frakcji ERS.

Dowód dostania BL: 

Ranga na jakiej dostałeś/aś BL: Starszy budowlaniec

wniosek_accept.webp.df046336ff356cd20d95a254e5d31264.webp

• Lubię to 1