Skocz do zawarto艣ci
Aby w pe艂ni korzysta膰 z forum musisz zsynchronizowa膰 konto z gr膮, wi臋cej informacji znajdziesz tutaj. Je偶eli posiadasz problemy z synchronizacj膮 napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

Skarga na Moderatora Yukino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: MikeY
Nick osoby oskar偶onej: Yukino聽
Pow贸d napisania skargi: Z艂amanie regulaminu dotycz膮cego serwera jak i frakcji.
Godzina zdarzenia: 23;14 / 06.12.22
Dok艂adna data zdarzenia: 06.12.22
Opis sytuacji: Witam, dnia dzisiejszego chwilke przed godzin膮 23;14 zauwa偶y艂em i偶 na poboczu stoj膮 3 radiowozy postanowi艂em sobie 偶e podjade i spojrze co si臋 dzieje, napomn臋 i偶 贸w oskar偶ona przebywa艂a na s艂u偶bie SAPD. W tym czasie sta艂 ze mn膮 r贸wnie偶 inny gracz kt贸ry nie powiem nie zachowywa艂 kultury wobec SAPD, odjecha艂 on po gro藕bach oskar偶onej 偶e mu przestrzeli opony (jedn膮 i tak przestrzeli艂a), natomiast ja 偶eby nie przeszkadza膰 im w danych czynno艣ciach postanowi艂em i偶 stane sobie na samym ko艅cu za 4 radiowozem kt贸ry dojecha艂 i poobserwuje sytuacj臋 z oko艂o 10 metr贸w. Lecz nie mog艂em od razu przybieg艂a oskar偶ona m贸wi膮c mi 偶e mam odjecha膰 a nast臋pnie wygra偶aj膮c swoj膮 replik膮 d艂ugiej broni kt贸r膮 posiada艂a, napisa艂em w tamtym momencie tej osobie 偶e je艣li nie przeszkadzam w ich akcji to mam prawo sta膰 i obserwowa膰 ale widocznie ego podnios艂o tej osobie g贸re i napisala 偶e przeszkadzam tylko pytanie jakim sposobem? staniem 10 metr贸w od akcji? dok艂adnie za ostatnim radiowozem? troche dziwne nie ukrywam, pod koniec ca艂ej konwersacji wymskn臋艂o mi si臋 s艂owo "Kretynko" owszem nie uwa偶am 偶e jest to s艂owo na miejscu za co przepraszam lecz godzina jak i zm臋czenie nios膮 g贸r臋 nie mo偶na powiedzie膰. Chwile po jak偶e tym z艂ym wr臋cz diabelskim wyzwiskiem otrzyma艂em kar臋 wyciszenia, co dziwne od oskar偶onej. W zwi膮zku z czym zapyta艂em Pana Hoffmanna "Administracja b臋d膮ca na s艂u偶bie danej frakcji ma zakaz wchodzenia na duty administracji prawda?" co si臋 okaza艂o, potwierdzi艂 mi on i偶 to si臋 zgadza st膮d nasuwa si臋 pytanie, dlaczego ta osoba z艂ama艂a regulamin b臋d膮cy cz臋艣ci膮 zar贸wno serwera jak i frakcji czy ksf? r贸wnie dobrze w tym momencie mog艂a 贸w osoba powiadomi膰 reszt臋 administracji o zaistnia艂ej sytuacji kt贸ra wynik艂a po jak偶e tym wykurzeniu gracza z miejsca zatrzymania. Lecz si臋 tak nie sta艂o, nie pisz臋 tej skargi o nadan膮 kar臋 poniewa偶 moge j膮 odczeka膰 6h to jest tak naprawde nic a za Z艂amanie regulaminu serwera, ksf, frakcji.聽
Dowody:聽https://imgur.com/a/8xvyrzA
Co艣 od siebie:聽 Licz臋 zar贸wno na odzew oskar偶onej jak i ukaranie tej osoby odpowiednio do zaistnia艂ej sytuacji.

Dow贸d poinformowania administratora o skardze:聽https://imgur.com/a/3XxXCJc

Edytowane przez MikeY
b艂膮d
  • Lubi臋 to 1
  • Haha 1
Opublikowano

Po 1 nie ma nigdzie napisane 偶e nie mog臋 wej艣膰 na duty, by nada膰 kare je艣li jestem na frakcji. po 2 daj mi podpunkt kt贸ry udowadnia 偶e z艂ama艂am regulamin kt贸ry艣聽

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzin臋 temu, Yukino napisa艂:

Po 1 nie ma nigdzie napisane 偶e nie mog臋 wej艣膰 na duty, by nada膰 kare je艣li jestem na frakcji. po 2 daj mi podpunkt kt贸ry udowadnia 偶e z艂ama艂am regulamin kt贸ry艣聽

Po 1wsze, przeczytaj jeszcze raz a porz膮dnie regulamin serwera, frakcji jak i KSF bo jest tam ewidentnie napisane 偶e nie masz prawa wej艣膰 na duty Administracji b臋d膮c na duty Frakcyjnym.

Po 2gie, Wystarczy 偶e posiadam dow贸d wy偶szej rangi od Administratora i偶 takowy podpunkt zosta艂 z艂amany.聽

Czekam na jak膮艣 sensown膮 odpowied藕, a i ponadto zapewne kto艣 z administracji na waszym pierwszym spotkaniu m贸wi艂 偶e nie mo偶esz wchodzi膰 na duty adm b臋d膮c na duty frakcyjnym. Zreszt膮 co ja si臋 tutaj b臋d臋 rozpisywa艂, odpisa艂a艣 tylko 2 mega kr贸tkimi zdaniami i nawet administrator ma beke z tej odpowiedzi wi臋c zastan贸w si臋 nad tym co piszesz pod skarg膮 na twoj膮 osob臋 kt贸ra ma wi臋cej dowod贸w przedstawionych w niej ni偶 twoja odpowied藕 zda艅.聽

ps. Oczekuje na rozpatrzenie przez wy偶sz膮 administracj臋 skargi. Nie b臋d臋 wi臋cej tutaj pisa艂 i zaspamia艂 postu bez 偶adnego celu, skoro nawet 贸w osoba oskar偶ona nie potrafi sensownie odpowiedzie膰 na skarg臋.

Edytowane przez MikeY
  • Co? 1
  • xerio zablokowa艂(a) ten temat
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...