Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Supporter NormanWtykson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Relraviediev
Nick osoby oskarżonej: @normanwtykson
Powód napisania skargi: Kardynalne zachowanie członka administracji oraz błędne rozpatrywanie skarg i dowodów.
Godzina zdarzenia: godzina 00:28
Dokładna data zdarzenia:  24.11.2024
Opis sytuacji:  Mój podwładny, funkcjonariusz pełnił służbę w późnych godzinach. Prowadził on pościg za graczem z karą serwerową, który nadmiernie prowokował funkcjonariuszy oraz taranował by wszcząć za nim pościg. Funkcjonariusz z departamentu policji w stanie San Andreas, w którym zarządzie pełnie funkcję, otrzymał karę serwerową właśnie za czynności z czasu pościgu . Dla mnie jest to kardynalne, że członek administracji karze funkcjonariuszy z mojego departamentu za czyny, które nie podlegają regulaminom innym niż frakcyjnym, nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że administracja kara pracowników frakcji za ich wewnętrzny regulamin, jak to wygląda? Może też i gracze będę karać administracje za ich czyny z ich wewnętrznego prawa działań. W dodatku owy supporter stwierdza wyraźnie, że obojętnie przejść nie mógł przy takim reporcie ze świadomością, że mógł powołać się na dział frakcji SAPD skargi na pracowników co i tak się stało z inicjatywy gracza.
Dowody: Zrzut_ekranu_2024-11-24_122959.png?ex=674481e8&is=67433068&hm=a44d8fdeca4ebe690a12e233f1036d8d68227e98c175b00a0cd0912362a8f701&image.png.3af15804c9d7ca8acbdc41294f831753.pngimage.png.5c309c28c2d3ab009cdc72e7db8f7bbd.png

image.thumb.png.f8a460f3edcb09c3a87d1681b73b0325.png
.

Coś od siebie: Domagam się surowej kary członka administracji

• Lubię to 1
  • Haha 2
  • Smutny 1
Opublikowano

Domagać to ty se możesz degradów na swoich pracowników, z waszego rp i gry wynika wielki chu. w dup. Nie potraficie grać normalnie i zachowywać normalnej postawy do osób grających na serwerze. Myslicie że będąc SAPD wam coś wolno, a wręcz przeciwnie, nie powinniście mieć wogóle praw do bycia w tej Policji. Nie nadajecie się dosłownie do niczego chyba że do robienia FailRP a i tak osoby które są ulizane w policji karają tylko niewinnych obywateli. Jezeli taka skarga jest do zaakceptowania to nie wiem co by było jakby LegendaryManV8 dostał skarge, skoro błędnie rozpatrywał niepojawioną się skarge. Jeżeli chodzi o dowody które zostały dostarczone to podsyłam je również tutaj. https://youtu.be/VRioUdhRZ5Y

• Lubię to 4
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...