Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja BL AdamMosk (NataliaAndersen)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z discorda: AdamMosk

Kiedy dostałeś BL: 09.08.2024

Powód dostania BL: Nieznajomość zabezpieczeń, łamanie KRD, nieodgrywanie RP przy Graczach, jazda pod prąd, poruszanie się uszkodzoną lawetą

Dlaczego chcesz apelować o ściągnięcie BL: Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku o zdjęcie z czarnej listy oraz możliwość powrotu do frakcji ERS. Zdaję sobie sprawę, że moje działania, takie jak nieznajomość zabezpieczeń, łamanie KRD, brak odpowiedniego odgrywania RP przy innych graczach, jazda pod prąd, a także poruszanie się uszkodzoną lawetą, były niezgodne z zasadami gry. Były to błędy, które wynikały z mojej nieuwagi, braku pełnej świadomości obowiązujących zasad oraz błędnych decyzji w stresujących momentach. Od tego czasu zapoznałem się ze zasadami, które obowiązują w grze, oraz procedurami, które muszę przestrzegać, by moja gra była zgodna z zasadami i sprawiedliwa wobec innych graczy.

Będę wdzięczny za rozpatrzenie mojej prośby i możliwość ponownego dołączenia do ERS.

Dowód dostania BL: image.thumb.png.9e1ea2fbf18bc009e10566da91eb4599.png

Ranga na jakiej dostałeś/aś BL: Adept

Edytowane przez adammosk
  • adammosk zmienił(a) tytuł na Apelacja BL AdamMosk (NataliaAndersen)
Opublikowano (edytowane)

W dniu 24.11.2024 o 03:32, adammosk napisał:

Nick z discorda: AdamMosk

Kiedy dostałeś BL: 09.08.2024

Powód dostania BL: Nieznajomość zabezpieczeń, łamanie KRD, nieodgrywanie RP przy Graczach, jazda pod prąd, poruszanie się uszkodzoną lawetą

Dlaczego chcesz apelować o ściągnięcie BL: Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku o zdjęcie z czarnej listy oraz możliwość powrotu do frakcji ERS. Zdaję sobie sprawę, że moje działania, takie jak nieznajomość zabezpieczeń, łamanie KRD, brak odpowiedniego odgrywania RP przy innych graczach, jazda pod prąd, a także poruszanie się uszkodzoną lawetą, były niezgodne z zasadami gry. Były to błędy, które wynikały z mojej nieuwagi, braku pełnej świadomości obowiązujących zasad oraz błędnych decyzji w stresujących momentach. Od tego czasu zapoznałem się ze zasadami, które obowiązują w grze, oraz procedurami, które muszę przestrzegać, by moja gra była zgodna z zasadami i sprawiedliwa wobec innych graczy.

Będę wdzięczny za rozpatrzenie mojej prośby i możliwość ponownego dołączenia do ERS.

Dowód dostania BL: image.thumb.png.9e1ea2fbf18bc009e10566da91eb4599.png

Ranga na jakiej dostałeś/aś BL: Adept

Otrzymujesz szanse.Licze że jej nie zmarnujesz.

Edytowane przez sanuss
  • sanuss zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...