Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Zixesti
UID: 20638
Nick z Discorda: zixesti.
Powód Kary: Skopiowanie discorda sapd , bycie w administracji na innym serwerze.
Data otrzymania kary: 21.09.2024
Dlaczego mamy ją zdjąć?: Ponieważ bym chciał iść z kolegami do frakcji i razem być na duty :(.
Opis sytuacji: Witam z góry powiem że apelacja jest bez możliwości apelacji lecz proszę o wysłuchanie mnie. Więc zacznijmy dnia 21.09.2024 Napisałem powrót do frakcji SAPD lecz byłem w Administracji na innym serwerze oraz dopisano tam że skopiowałem discorda SAPD lecz go ja tam nie skopiowałem prawdo podobnie ktoś chciał mnie wrobić ponieważ jedna osoba stworzyła tego discorda wysłała mi na niego linka po czym dołączyłem i za chwile dała mi rangę zarządowa a sobie usunęła lecz nadal miała koronkę po czym nagle po paru godzinach została zdjęta mi ranga zarządowa i ta osoba co zabrała mi range i wrobiła mnie za chwile sobie dała rangę,
Coś od siebie: Przepraszam całą Komisje Spraw Frakcyjnych oraz każdego członka Administracji jak i Zarząd. Liczę że da rade coś zrobić 😞 Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • .czolgus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...