Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] <Klekson69> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Marianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Klekson69
UID: 19961
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) PERM ( BMA )
Powód kary: Brak poprawy zachowania 
Nick członka administracji nadającego karę: @marianek1
Data nadania kary: 09.15.2024 
Data zakończenia kary: PERM
Wyjaśnienie: Witam na wstępnie chciałbym aby marianek mnie wysłuchał a nie , że odrazu mi odrzuca apelke. To tak z automatu sorry za moje zachowanie z przed 2 miesięcy ale byłem w tamtym czasie pod wpływem emocji ( miałem z tobą marianek umowę że już więcej nikogo nie zwyzywam ale miałem po prostu denerwujący dzień sam widziałeś że nie miałem kary od mojego ub od cb  ) , ponieważ gościu mnie wyzywał a jak mu odpowiedziałem nie stosowne słowa w jego strone to nagle administracja mi dała mute na 7d a jemu chyba 2d za CBK chociaż że bardziej mnie wyzywał. Przez te 2 miesiące zapanowałem nad swoimi emocjami nikogo już nie wyzywam z ręką na sercu i na swoje życie moje drogo cenne. Wiem że zrobiłem głupotę i złamałem obietnice no ale po prostu dusiło mnie wszystko w środku no i niestety gościu się pojawił zaczął mnie tak o wyzywac i się zaczęło. Każdy wyrozumiały człowiek powinien zrozumieć iż każdy może mieć lepszy lub gorszy dzień. Naprawdę jeszcze raz sorry i obiecuje poprawę. Do 3 razy sztuka.
Coś od siebie: Proszę o ostatnią szansę moge zrobić laurkę lub to co wam się podoba. Zalezy mi popykac u was bo są juz nudy na innych pseudolach i nie ma gdzie grac a tutaj chociaz sie cos dzieje.
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA): 1275763919356428331

Opublikowano

Witaj.
Otrzymałeś ostatnia szansę 13 lipca tego roku, zmarnowałeś ją. Zgodnie z naszą umową, na którą się zgodziłeś - nie otrzymasz kolejnej szansy już nigdy.
Nie będziemy tolerować takiego zachowania na naszym serwerze.
Nie pisz więcej apelacji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...