Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Klakson99 prosba o zdjecie kary, ukarany przez xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Klakson99
UID: 19843
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) Perm
Powód kary: Skrajnie toksyczne zachowanie udostępnianie danych osobowych na czacie publicznym
Nick członka administracji nadającego karę: xerio
Data nadania kary: 14.11.2024
Data zakończenia kary: 14.11.2027
Wyjaśnienie: Witam chcialbym odniesc sie do sprawy która miala miejsce wczoraj a więc było to tak byłem sobie na dm i na twitter zaczeli mnie prowokowac głównie gooby jakob i bober a ja niestety dalem się sprowokowac. Więc sprowokowany napisalem nie miłe słowa w strone jakoba za które chcialbym przeprosic go i obiecuje ze sie poprawie w tamtym momencie byle sprowokowany. Obiecuje że się poprawie i nie dostane juz takich kar wiecej.
Coś od siebie: Bardzo przepraszam i licze na zdjęcie bana poniewaz nie mam teraz w co grać i daje słowo że się poprawie jest to moja pierwsza tak mocna kara i przepraszam jakoba za to co powiedzialem.
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):

• Haha 2
Opublikowano

Powiem tak ja sie nie zgadzam by dostał ub ani nie przeprosil ani nic przez niego cały serwer zna moje dane osobowe i więc z tego powodu niech odczuje na własnej skórze co to znaczy zostać ukaranym bo to co on powiedział to już nie są żarty 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...