Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na noobcio Sapd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:XmancioX
Nick osoby oskarżonej:noobcio
Powód skargi:
Niewywiązanie się z obowiązku poinformowania o prawach oraz odmowa wypuszczenia z więzienia z powodu niewywiązania się z obowiązku poinformowania o prawach
Data i godzina zdarzenia: coś około 19:40 albo 20:00 wczoraj chyba
Frakcja oskarżonego:Sapd
Opis całej sytuacji:
Podczas mojego zatrzymania i osadzenia w więzieniu przez Noobcio, nie wywiązał się on z obowiązku poinformowania mnie o moich prawach. Mimo że zwróciłem mu uwagę na ten fakt, odmówił wypuszczenia mnie, argumentując, że prawa nie zostały wymówione.
Dowody (Wymagane!):link do yt bo za duży plik 

Coś od siebie:mam nadzieje że noobcio zostanie ukarany

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 13.11.2024 o 20:00, sevalor napisał:

Nick:XmancioX
Nick osoby oskarżonej:noobcio
Powód skargi:
Niewywiązanie się z obowiązku poinformowania o prawach oraz odmowa wypuszczenia z więzienia z powodu niewywiązania się z obowiązku poinformowania o prawach
Data i godzina zdarzenia: coś około 19:40 albo 20:00 wczoraj chyba
Frakcja oskarżonego:Sapd
Opis całej sytuacji:
Podczas mojego zatrzymania i osadzenia w więzieniu przez Noobcio, nie wywiązał się on z obowiązku poinformowania mnie o moich prawach. Mimo że zwróciłem mu uwagę na ten fakt, odmówił wypuszczenia mnie, argumentując, że prawa nie zostały wymówione.
Dowody (Wymagane!):link do yt bo za duży plik 

Coś od siebie:mam nadzieje że noobcio zostanie ukarany

Witam, jako iż zostałem przez Ciebie oskarżony postaram się tutaj złożyć jasne i szybkie wytłumaczenia, mianowicie:
a) twój status RP został włączony zaraz przed nagraniem, co świetnie wyciąłeś z kontekstu i o tym nie wspomniałeś,
b) z tego powodu prawo do adwokata nie przysługiwało Ci, ze względu na to, że zwyczajnie z osobami, które nie mają włączonego trybu "chęci odgrywania RP" nie odgrywamy niczego poza naszymi podstawowymi czynnościami i nie dajemy takim osobom w ten sposób możliwości skrócenia swojego wyroku "na siłę",
 image.png.00b6d0c83feb1ce67b9ce3c9e168c3ae.png
c) na siłę starałeś się zwrócić na siebie uwagę swoim zachowaniem, podjeżdżałeś pod nasze blokady tłumacząc, że właśnie jedziesz dokonywać przestępstw, kiedy zostało to zweryfikowane - zostałeś zatrzymany za prowokacje służb porządkowych, w tym wypadku SAPD

Opublikowano

włonczyłem nagywanie jak najszybciej ale szybko nie mogłem włonczyc i starałem sie włonczyć jak najszybciej bo na codzien nie nagrywam włonczyłem status rp jak najszybciej jak byłem skuty i stałem przed radio wozem to nie mogłem włonczyć bo nie chciało mi sie włonczyć f1 i jeszcze trochę mi neta scinało i jak net jest słaby i wejdziesz pod f1 to się ładuje 

Opublikowano

i nie pokazałeś całego scrren bo tam był przejazd obok i miałem auto popsute i mi zgasło a ty mn zatrzymałeś nei koło tej blokay tylko koło innej jak paliłem malboro i powiedziałem że mam narko to mn  zatrzymałeś

Opublikowano
10 godzin temu, sevalor napisał:

i nie pokazałeś całego scrren bo tam był przejazd obok i miałem auto popsute i mi zgasło a ty mn zatrzymałeś nei koło tej blokay tylko koło innej jak paliłem malboro i powiedziałem że mam narko to mn  zatrzymałeś

Nie ma to żadnego znaczenia, gdyż w tamtym momencie nie podejmowaliśmy wobec Ciebie żadnych działań.

• .czolgus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...