Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wypowiem się na ten temat sprawa była tydzien temu a dzisiaj piszesz skarge to coś tu jest nie tak chyba no nie 
i mowisz ze jestes gangsterem i ze nie piszesz skarg a ty splakales sie ze powiedzialem do ciebie brzydko i garda przed monitorem niezle masz tam na bani XD

jakoś tydzien minął o tej sytuacji wiec mogles odrazu napisać a nie teraz piszesz skargi i troche słabo ze nie daleś tam swojego głosu jak też wyzywaleś nas wiec nie ładnie tu ze kłamiesz administracje bo nie ma jak nas wyzywaleś  ale dobrze nie bede płakał o muta w grze 
i lepiej gdy byś napisał tam informuje o skardze na forum.

Edytowane przez _xxxy_
Opublikowano

1. Nie pisałem, że jestem gangsterem XD sam se to ubzdurałeś akurat
2. Napisałem teraz skarge bo miałem teraz czas na takie błachnostki
3. Kiedy ja mówiłem, że nie pisze skarg? Powiedziałem, że nie nie napisałem skargi gdy Walecz dostał BDM
4. Mówienie do ciebie nie płacz dziecko i że mam w to wywalone co mówisz "Tylko w wulgarny sposób że mam wywalone" to obraza? weź czasami pomyśl jedna osoba co zrobiła skarge na walecza pokazała administracji całą sytuacje od początku z głosem więc żadnego wyzywania was nie było XD

Pozdrawiam Kaczkadan

Opublikowano (edytowane)

A dodam jeszcze to bo edytować nie można nwm czemu 

5.( Dobrze nie będę płakał o muta w grze ) Może ty i nie bo muta będziesz miał ale twoja organizacja już będzie 

Wróciłem na serwa nikt problemu nie miał tylko ty, potem nagle każdy w waszej śmiesznej organizacji dostałeś perma i znów był spokój wróciłeś i znów jest to samo xd więc weź tych swoich śmiesznych koleżków którzy się ciebie słuchają jak jakiegoś szefa x

d

Edytowane przez kaczkadan_
Opublikowano
4 minuty temu, kaczkadan_ napisał:

1. Nie pisałem, że jestem gangsterem XD sam se to ubzdurałeś akurat
2. Napisałem teraz skarge bo miałem teraz czas na takie błachnostki
3. Kiedy ja mówiłem, że nie pisze skarg? Powiedziałem, że nie nie napisałem skargi gdy Walecz dostał BDM
4. Mówienie do ciebie nie płacz dziecko i że mam w to wywalone co mówisz "Tylko w wulgarny sposób że mam wywalone" to obraza? weź czasami pomyśl jedna osoba co zrobiła skarge na walecza pokazała administracji całą sytuacje od początku z głosem więc żadnego wyzywania was nie było XD

Pozdrawiam Kaczkadan

XD 5 jeszcze mogles dopisac  
1 jak uwazasz sie za gangstera co kazdy widzi twoje wiadomosci przyjedz w irl to dostaniesz na pizde powiesz mi to w twarz czyli gangster przez neta ja ci odpowiadam jak przyjade to dostaniesz mele na ryj i tyle 
2 nie ze napisales teraz tylko beka z ciebie jest na serwerze i wczoraj pisalem o tobie na daimondzie z innymi i moderator ci napisał to napisz skarge forum jesli cie prowokują a ty spłakany kaczkadan napisales słuchasz sie ładnie 
3 no wiadomo ze piszesz skargi wystarczy w archiwum wejsc i znajdzie sie pełno skarg czy to na graczy czy org czy na sapd  
4 pewnie tak było kaczkadan z autyzmem w stopniu umiarkowanym nie smieje sie z chorych osob jak by co ale kaczkadan może to sie leczy ? co 

i ja dam 5 nie płacz już albo inaczej płacz dalej i pisz skargi na nas dalej 

Opublikowano
Teraz, kaczkadan_ napisał:

A dodam jeszcze to bo edytować nie można nwm czemu 

5.( Dobrze nie będę płakał o muta w grze ) Może ty i nie bo muta będziesz miał ale twoja organizacja już będzie 

Wróciłem na serwa nikt problemu nie miał tylko ty, potem nagle każdy w waszej śmiesznej organizacji dostałeś perma i znów był spokój wróciłem i znów jest to samo xd więc weź tych swoich śmiesznych koleżków którzy się ciebie słuchają jak jakiegoś szefa x

d

znaczy powiem ci tyle to z ciebie mają beke nie wiem dlaczego co ty zrobiles ale no było dobrze gdy cie nie było na serwerze i mowi to duzo graczy wiec?

Opublikowano
Teraz, _xxxy_ napisał:

znaczy powiem ci tyle to z ciebie mają beke nie wiem dlaczego co ty zrobiles ale no było dobrze gdy cie nie było na serwerze i mowi to duzo graczy wiec?

nie będe sie kłocił nudne juz to jest elo

Opublikowano
Teraz, _xxxy_ napisał:

XD 5 jeszcze mogles dopisac  
1 jak uwazasz sie za gangstera co kazdy widzi twoje wiadomosci przyjedz w irl to dostaniesz na pizde powiesz mi to w twarz czyli gangster przez neta ja ci odpowiadam jak przyjade to dostaniesz mele na ryj i tyle 
2 nie ze napisales teraz tylko beka z ciebie jest na serwerze i wczoraj pisalem o tobie na daimondzie z innymi i moderator ci napisał to napisz skarge forum jesli cie prowokują a ty spłakany kaczkadan napisales słuchasz sie ładnie 
3 no wiadomo ze piszesz skargi wystarczy w archiwum wejsc i znajdzie sie pełno skarg czy to na graczy czy org czy na sapd  
4 pewnie tak było kaczkadan z autyzmem w stopniu umiarkowanym nie smieje sie z chorych osob jak by co ale kaczkadan może to sie leczy ? co 

i ja dam 5 nie płacz już albo inaczej płacz dalej i pisz skargi na nas dalej 

Ale żeś walnal farmazony w pierwszym punkcie xd "napisałem tylko powiedz mi w w irl a nie szczekasz mi przez neta" resztę se odpowiedziałeś bo ty tak właśnie powiedziałeś co zrobisz xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...