Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN] _Xxxy_ prośba o zdjęcie kary, ukarany przez AC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: _Xxxy_
UID: 18523
Typ kary: /BAN/
Powód kary: bot na rybaka 
Nick członka administracji nadającego karę: ACcheat
Data nadania kary:08.11,2024 
Data zakończenia kary: perm
Wyjaśnienie: Wiec tak bede szczery mam brata ktory ma 10 lat dałem go na krzesło i mi łowił ryby co nie jest zakazane i powiedziałem zeby łowił ryby ze myszką i poszedłem sie odlać i zjesc coś przychodzę po 5 minutach moze jakoś i patrze sanus cos pisał . i halo odpisałem co tam? i on juz nic napisałem sorry przyszedłem dopiero do pokoju a młody nie wiedział jak odpisac bo nie ogarnia po czym łowie i nagle dostałem bana i mowią mi ze bot jakis na rybaka i miałem laga sam bo nie widziałem co sie stało,  gadałem na dc jeszcze przed jak moj brat zaczał lowić i gadal na dc gdzie słyszeli go osoby na dc bo było troche osob na dc i  wyzywali go ale to mniejsza oto xd i po za tym nie mam czegoś takiego na kompie nie potrzebne mi to bo potrafie sam zarobić i musiał bym być głupi zeby latać na bocie jakims gdzie ja nawet nie wiem jak to działa mam tu 2tys godzin i nie latałem nigdy na czitach ani na botach moj brat nie umiał odpisał po czym siedziałem na dc i gadałem z ludzmi i mogą potwierdzić to wiem ze z strony sanusa mogło to wyglądać zle bo tak samo gdy bym był na jego miejscu to dziwnie by to wygladało ze nie odpisywałem i nagle odpisuje i mowie ze mnie nie było przy kompie ale moj brat młodszy nie potrwafił odpisać przepraszam ja tez troche zepsułem  tym ze zostawiam młodego ktory nie umie pisac i wyglądało to dziwnie ale nie korzystam z czegoś takiego bo nie potrzebuje 
Coś od siebie: przepraszam za moje zachowanie ze zostawiłem go przy kompie wiecej taka stuacja sie nie powtorzy mam nadzieje ze apelacja zostanie dobrze rozpatrzona bo gram tylko w mta na out bo reszta to gowno.okpa

Edytowane przez _xxxy_
  • Lubię to 3
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...