Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: shixyz
Nick osoby oskarżonej: Jankos 
Powód napisania skargi: Obraza, prowokacja.
Godzina zdarzenia: 18:55
Dokładna data zdarzenia: 06.11.2024
Opis sytuacji: A więc tak stałem sobie, gdyby nigdy nic na poboczu przed wjazdem na most w (Tierra Robada) autostrada w kierunku lv i wyciągnąłem rc cara żeby pojeździć sobie przyszli panowie z sapd i zaczęli mieć problem, a Jankos nazwał moje auto klamotem, gdzie tak nie uważam i moim zdaniem jest to zaczepka i prowokacja z jego strony, gdzie to nie jest pierwszy raz, jak widać, chłopak się nie nauczył na błędach, a później coś mówił, że dwubiegunowość mam, a to jest nieprawda i bardzo mnie te słowa uraziły.

Dowody: image.png.efc61e61bb737217bdb03f7b6a08af75.png 

Coś od siebie: Proszę o ukaranie
  • Lubię to 2
  • Haha 2
Opublikowano

i kolejna na niego już skarga co on robi w tej administracji na modzie ja sie pytam nic uczy sie na błedach nie fajnie ze sie odzywa tak do graczy jako i jest w administracji powinien zwraać sie z szacunkiem do niego gdzie jest też na frakcji sapd to tym bardziej i powinien być wzorem dla graczy można powiedzieć a on tu obraził gracza że dwubiegunowość ma i nazwał jego auto klamotem nie ładnie z jego strony kazdy ma auto jak ma 

• Lubię to 1
Opublikowano

§3. W skargach zakazuje się wypowiadania innym osobom niż oskarżonemu, uprawnionemu administratorowi oraz graczowi składającemu skargę.

Opublikowano
8 minut temu, drtxyu_ napisał:

§3. W skargach zakazuje się wypowiadania innym osobom niż oskarżonemu, uprawnionemu administratorowi oraz graczowi składającemu skargę.

Ale sam się wypowiadasz,może ma dowód że był z nim ?

• Lubię to 1
Opublikowano

Z nagrania podesłanego w wiadomości prywatnej wynikło to, że faktycznie była mowa o osobie oskarżającej.
Oskarżony otrzymuje ostrzeżenie za rażące słowa w stronę gracza. 
@jankos1powinieneś wiedzieć, że mimo tego, iż nie byłeś w tamtej chwili na duty administracji, w dalszym ciągu ją reprezentujesz i powinieneś zwracać się do graczy z szacunkiem.

• Dziękuje 2
  • Smutny 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...