Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Ambrozy

Nick osoby oskarżonej: Jankos Powód napisania skargi: Wiec tak piszę skargę na jankosa z powodu ze znowu dostałem muta na 1 dzien za powiedzenie HWDP gdzie jankos nie wie co to oznacza do konca np może być Hugo wraca do polsatu i nie jeden gracz pisał nie kiedy na spotted HWDPi ktoś po wiadomością hugo wraca do polsatu i nie było problemu a jankos kara mnie co chwilę za skargę ktorą na niego napisałem i została ona przyjęta dużo jest sytuacji ze moderator wielki robi coś nie tak gdzie te HWDP nie było kierowane w frakcje i nie miało ich to obrazić tylko skrot Hugo wraca do polsatu

Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>18:10godzina

Dokładna data zdarzenia: 06.11.2024 Opis sytuacji: Dowody: Jankos raczej powinnien mieć dowody że powiedziałem hwdp skoro dostałem za to mute 

Coś od siebie: Mam nadzieje ze moderator zostanie ukarany bo to nie pierwsza jego sytuacja taka ze robi coś zle tylko nie kiedy nie ma dowodow . Wygląda to tak jak by się mścił na mnie za to że dostał minusa przez moją skargę 

Edytowane przez patrix2703_pl
Opublikowano

potwierdzam abbrozy dał stream na dc i widziałem ta sytuacje gdzie jankos dał bk tak naprawde za nic bo HWDP oznacza hugo wraca do polsatu nie miało to urazic spad  nie jeden gracz pisał własnie nie kiedy tak a tu jankos daje bk i kary za nic co on robi w adm?  nie jedna osoba mowi ze jankos i administracja to nie dla niego juz mazur bardziej ogarnia jankos troche nie fajnie ze daje kary z dupy za to ze ambrzoy na niego napisał skarge ktora została przyjęta i teraz odbija do wywalenia z nim

• Lubię to 1
  • patrix2703_pl zmienił(a) tytuł na Skarga na moderatora Jankos
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...