Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Ambrozy

UID: 14002
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) MUTE
Powód kary: Bk w stronę frakcji
Nick członka administracji nadającego karę: Jankos
Data nadania kary: 06.11.2024
Data zakończenia kary: 07.11.2024
Wyjaśnienie:  Dostałem mute za to że powiedziałem hwdp a nie chodziło o obrazę policjanta tylko bardziej miało to znaczyć hugo wraca do polsatu jeśli policjant się poczuł urażony  chciał bym go bardzo przeprosić
Coś od siebie: Bardzo przepraszam nie chciałem nikogo obrazić 
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):

Opublikowano

no to potwierdzam ogolnie bo jankos dał mu cbk w strone frakcji  gdzie tak naprawdę nie wiedział lub nie wie co to znaczy do końca bo HWDP oznacza Hugo wraca do polsatu i nie jeden gracz ogólnie pisał na spotted nie kiedy tak czy podjechał do sapd i mowił tak i nic sie nie działo a to że jankos nie lubi ambrozego za skarge to inna rzecz ale jeśli jest moderatorem to powinien sie zachowywać do graczy z szacunkiem nawet jeśli nie lubi kogoś z graczy moim zdaniem  jankos nie nadaję sie do administracji bo kolejny jego błąd i dostaje moda i znowu jakaś akcja za niedługo nie będzie można powiedzieć mu dzien dobry ? czy jak do wywalenia go z adm 

• Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...