Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór na napisanie skargi

Nick Oskarżającego: kedra1337
Nick Oskarżonego: relraviediev
Powód Skargi: wziął mi broń i nie oddał
Data I Godzina Zdarzenia: 21.10.2024 godziny nie pamiętam dokładanie ale około 17:40 
Opis całej sytuacji: podczas akademii policji w pierwszy dzień gracz podany wyżej wziął mi broń i nie oddał choć obiecywał że po skończeniu akademi odda broń 
Coś od siebie: niech odda szybciej bo jestem w przestępczej i potrzebuje szybko
Dowód! (Wymagane!): w logach sprawdzcie
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):
image.thumb.png.20a2af50846815cea8e4ab5ec0a8863b.png

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, kedra_1337 napisał:

Wzór na napisanie skargi

Data I Godzina Zdarzenia: 21.10.2024 godziny nie pamiętam dokładanie ale około 17:40 
Opis całej sytuacji: podczas akademii policji w pierwszy dzień gracz podany wyżej wziął mi broń i nie oddał choć obiecywał że po skończeniu akademi odda broń 

Drogi jaśnie wielmożny Panie kedra1337, zgodnie z regulaminem departamentu policji w stanie San Andreas, w którym akademii uczęszczałeś na służbę z bronią prywatną się dziwisz, że ci ją zarekwirowałem. Dla ciebie jedynym dowodem jest wstawienie wiadomości prywatnej gdzie wiadome jest, że ci jej nie oddam bo została zarekwirowana, powtórzę "ZAREKWIROWANA" co było ci mówione na spotkaniu tego samego dnia. Powołuję się na trzy punkty regulaminu departamentu policji w stanie San Andreas, które podałem poniżej.

1. Ogólne postanowienia regulaminu San Andreas Police Department OutMTA

§1.2 Dołączając do frakcji San Andreas Police Department automatycznie akceptujesz jej zasady bez względu na fakt czy się z nim zapoznałeś.

3. Obowiązki pracowników frakcji.

§3.3 Pracownik frakcji ma obowiązek przestrzegania regulaminu: SAPD, KSF, DM.

4. Zakazy Pracowników.

§4.8 Pracownikowi zakazuje się wchodzenia na służbę z bronią prywatną, w przeciwnym razie zostaje ona zarekwirowana, a pracownik ponosi konsekwencje.

Jakie konsekwencje ty poniosłeś? Zgodnie z regulaminem, owa broń została ci zarekwirowana.

odnośnik:https://outmta.pl/topic/8284-sapd-regulamin-frakcji-san-andreas-police-department/#comment-37896

P.S kedra jak coś, to takie skargi na KSF się pisze bo ja w zarządzie SAPD jestem.

Edytowane przez relradiev
podkreśliłem istotne informacje i dodałem odnośnik strony regulaminu SAPD
Opublikowano
11 minut temu, kedra_1337 napisał:

Wzór na napisanie skargi

a i jeszcze jedno, dopisz w tytule że to skarga na Relraviediev'a bo zapomniałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...