Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na support Jankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Ambrozy

Nick osoby oskarżonej: Jankos

Powód napisania skargi: Niesprawiedliwy ban.

Godzina zdarzenia: 14:30 około

Dokładna data zdarzenia: 31.10.2024

Opis sytuacji: A więc tak mój kolega kbf z organizacji nnz0d miał pościg ja byłem na rybach na wyspie rybackiej zrobiłem reconnect do sf, po czym wsiadłem do mojego bulleta i kbf się do mnie przesiad i uciekaliśmy torami do ls uderzyłem w ścianę kbf wyskoczył z auta złapali go, no i ja ledwo odjechałem tym bulletem, ale mi się udało porzuciłem bulleta wbiegłem na dm i wsiadałem do manany.

Dowody: Można sprawdzić w logach i proszę dać dowód że wyszedłem z serwera podczas pościgu 

Coś od siebie: Liczę na surowe ukaranie.

Opublikowano (edytowane)

prawda ogolnie Jankos mnie ukarał wczoraj na muta na 3 dni bo wyzywałem sie z graczem i in też pisał o mnie rzeczy ktore mozna zaliczyć jako prokowacja i BK w strone gracza i ja zostałem muta na 3 dni XD a gracz nic do wywalenia jankos nie nadaje sie niestety i oglnie dużo jest takich sytuacji że robi coś zle na administracji np gadaliśmy na dc out o 3 i leak osoby z administracji na stream na dc vc

parę dowody moze mam może nie ale nie ładnie robi jako suport 

Edytowane przez _xxxy_
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...