Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] kubix01 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Chopin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: kubix01 UID: 19884 Typ kary: BAN Powód kary: Brak spłaty pożyczki, + Skarga forum Nick członka administracji nadającego karę: Chopin Data nadania kary: 2024-10-15 21:29:23 Data zakończenia kary: 2027-07-11 21:29:23 Wyjaśnienie: Bardzo przepraszam za sytuację związaną z niespłaconą pożyczką. Zdaję sobie sprawę, że to był poważny błąd, i obiecuję, że już nigdy nie popełnię czegoś podobnego. Bardzo mi przykro z powodu tego, co się stało, i zrozumiałem, jakie to może mieć negatywne skutki dla serwera i społeczności. Coś od siebie: Z chęcią spłacę całą sumę 400,000, aby zadośćuczynić za swoje działanie i udowodnić, że zależy mi na dalszym uczestniczeniu w serwerze. Mam nadzieję, że administracja weźmie to pod uwagę i da mi jeszcze jedną szansę. Obiecuję, że wyciągnę wnioski i będę przestrzegać zasad.

Opublikowano

dzień dobry ja napisałem tą skarge na kubix01 i bardzo bym chciał odzyskać piniędze ja bym sie zgodził żeby kubix01 dostał unban bo bym chciał moje piniędze
pozdrawiam xmanciox

Opublikowano

W takim razie na ten moment jesteś odbanowany, przelej graczowi XmancioX 500k.
Jeśli gracza nie będzie w tym terminie na serwerze wykonaj transakcję za pomocą komendy /uidprzelej 18553.
Wykonaj screenshota z wykonanej transakcji i wstaw go w apelacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...