Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Azrael
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód napisania skargi: Blokowanie kontaktu na lini Gracz-Administracja
Godzina zdarzenia:21:40
Dokładna data zdarzenia: 26.10.2024
Opis sytuacji: Napisałem apelacje na forum która support ( @jankos1) odrzucił bez podania żadnych konkretów kiedy odpowiedziałem zapytaniem czemu dokładnie apelacja odrzcucona Armix usunął moja odpowiedz  jak i zablokował możliwość odpowiedzi w temacie mojej apelacji
Dowody: image.thumb.png.5ae245e38ae495c436ca42a012757326.png
Coś od siebie: Moim zdaniem jest to jawne utrudnienie kontakt na lini Gracz-Administracja przez co dokładnie nie miałem jak sie dowiedzieć jakiś konkretów w tym temacie, sądzę że to jest również jawne nadużycie dziekuje miłego wieczoru i pozdrawiam sprawdzającego skarge

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Z uwagi na fakt, iż Support Jankos nie posiada odpowiedniej rangi na forum, nie ma on możliwości automatycznego przeniesienia wątku do archiwum po rozpatrzeniu apelacji. Armix za prośbą Jankosa uczynił to za niego, postępując prawidłowo. Aby dowiedzieć się, dlaczego apelacja została rozpatrzona negatywnie, możesz skontaktować się z Supportem na discordzie.

Edytowane przez szopenisko
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...