Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <jakob> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <ARMIX>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: jakob
UID: 14615
Typ kary: ban
Powód kary: skrajnie toksyczne zachowanie 
Nick członka administracji nadającego karę: armix
Data nadania kary: 2024-19-10   
Data zakończenia kary: 2024-18-11  
Wyjaśnienie: Witam witam zostałem ukarany za bardzo ale to bardzo nie miłe słowa oczywiście kara jest słuszna ale nie zdałem sobie konsekwencji co do tego tematu byłem pewien że zostanę ukarany mutem lub tym podobne a tu ban obraziłem jerzyka bardzo brzydkimi słowami i bardzo ale TO BARDZO tego żałuję chce się zmienić by moje zachowanie już nigdy więcej nie miało takiego miejsca wobec graczy wiem że mogą się z tym bardzo źle czuć i naprawdę obiecuję że to się wiecej nie powtórzy i naprawdę możecie liczyć na zmianę mojego zachowania byście już wiecej nie marnowali swojego czasu na mnie będę się starać zmieniać z czasem i macie to u mnie zagwarantowane jeszcze raz przepraszam za moje zachowanie i za me czyny obiecuję wam to że to już się nigdy więcej nie powtórzy mam nadzieje że apelacja zostanie zaakceptowana i dostana UB z mojej strony to na tyle czekam na odpowiedź miłego dzionka pozdrawiam całe OUT MTA najlepszy polski serwer i całą ADMINISTRACJĘ 😘😘😘😘😘😘

obraz_2024-10-19_125251968.png

Opublikowano

Z automatu odrzucam ponieważ został złamany regulamin działu apelacji od kar a mianowicie:

§6. Po odrzuceniu wniosku, masz obowiązek przeczekać 24 godziny przed napisaniem kolejnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...