Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Kanciano

Nick osoby oskarżonej: Armix

Powód napisania skargi: Czekanie na rozpatrzenie skargi powyżej 72 godzin 

Godzina zdarzenia: 17:51

Dokładna data zdarzenia: 16.10.2024-19.10.2024

Opis sytuacji: czekałem na rozpatrzenie apelacji przez armixa powyżej 72h

Dowody: 

Coś od siebie: licze na ukaranie Administratora 

Screenshot_2024-10-19-22-03-01-570_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez .kanciano
  • Haha 1
Opublikowano

Witam, jako iż zostałem oskarżony, to się wypowiem.

Prawda, nie rozpatrzyłem apelacji na czas, lecz pragnę podkreślić tutaj jedną rzecz, iż poza gierką mam również życie prywatne, oraz pewne sprawy które szczególnie przez ostatnie dni dobijają. Wiem, że to nie usprawiedliwia Mnie, ale apelacja nie została rozpatrzona na czas, tylko kilka godzin po czasie, lecz jeśli aż tak Cię to uraziło, no to rozumiem powód skargi.

Przyznaję się do błędu, ale poza światem gry są też inne ważniejsze rzeczy, miałem sporo obowiązków tutaj na serwerze i zdarzyło mi się zapomnieć o tej apelacji. Tak jak już wcześniej wspomniałem, to co napisałem nie usprawiedliwia mnie z tego czynu bo i tak czy siak złamałem regulamin, rozpatrzyłem apelację około 5 godzin po czasie, a więc jestem gotów przyjąć karę jeżeli aż tak czujesz się obrażony tym faktem, ale tak na przyszłość, nie licz na to że ktokolwiek rozpatrzy Ci apelację w ciągu kilku minut od jej napisania, bo nikt tutaj nie jest robotem dlatego takie sytuacje jak ta się zdarzają.

Ja napisałem swoje, a więc oczekujmy na Osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.

• Lubię to 1
Opublikowano

Rozumiał bym jeśli byś innym nie rozpatrywał, na discordzie nie odpowiadasz, masz ewidentnie jakiś problem do mnie xd więc nie zasłaniaj się życiem prywatnym bo to słaba wymówka 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...