Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Coyote prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Marianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Coyote

UID: 3163

Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) BAN

Powód kary:  Podejrzane transakcje

Nick członka administracji nadającego karę: @marianek1

Data nadania kary: 15.10.2024

Data zakończenia kary: 999d

Wyjaśnienie: Przyznaje się do kupna konta od gracza mkailo oraz damxyt, mogę oddać calą gotówkę związaną z tymi kontami oraz itemki związane z tymi kontami.

Coś od siebie: licze na szybkie rozpatrzenie sprawy, przepraszam za ułatwianie sobie gry i oszukiwanie poprzez kupna tych kont, obiecuje i przysięgam że to był ostatni raz kiedy kupiłem jakie kolwiek konto.

ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA): 831646504359821312

Edytowane przez coyote1111
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, coyote1111 napisał:

a dlaczego nie ma takiej mozliwosci

Naruszyłeś regulamin serwera, który dotyczy jednego z najważniejszych punktów. W tym przypadku, gdy jedyną opcją na odbanowanie jest zerowanie konta, nie ma możliwości na pozostawienie jakiejkolwiek rzeczy, pojazdu i tym podobne.

Więc, zgadasz się na odbanowanie?

Edytowane przez marianek1
Opublikowano (edytowane)

xtert ja wychodzie z założenia że jak zrobił to 2 raz to zrobi to 3 + znam go wiec wątpie że to się nie powtórzy (marianek1 proszę nic mi nie rób z kontem chciałem żeby xtert zobaczył to

)

Edytowane przez chrupciak
Opublikowano
4 minuty temu, chrupciak napisał:

xtert ja wychodzie z założenia że jak zrobił to 2 raz to zrobi to 3 + znam go wiec wątpie że to się nie powtórzy (marianek1 proszę nic mi nie rób z kontem chciałem żeby xtert zobaczył to

)

Stary nie znasz mnie XDD

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, chrupciak napisał:

nie mam zamiaru tu pisać ale pisaliśmy ze sobą tylko tu mam inne profilowe @coyote1111

No pisaliśmy i graliśmy kiedyś razem przez miesiąc może 2 lata temu XDDDD, a przez miesiąc czy dwa nie znasz aż tak dobrze żadnej osoby XDDD

Edytowane przez coyote1111
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...