Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] _B3RT_ prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix // Jankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: _B3RT_
UID: 18765
Typ kary: BAN
Powód kary: Wykorzystywanie Błędów serwera 
Nick członka administracji nadającego karę: Armix
Data nadania kary: 13.10.2024
Data zakończenia kary: 27.10.2024
Wyjaśnienie: Wszedłem na event o nazwie only deagle i ja jestem w org przestepczej i wlasnie mialem jechac na dm a wiec zalozylem swoje bronie i weszlem na event bo akurta sie pojawil a z tego co wiem event jest zbugowany i te bronie ktore zalozylem przed wejsciem na event dalej je mialem zalozone na evencie i ja zmieniam bronie uzywajac scrool w myszce i sie zdziwilem ze je mam i wtedy kiedy scroolowalem na deagle za sciany mi wyskoczyl jankos ktorego bardzo przepraszam ze tak sie stalo ale akurat mialem hk w rece i sie wystraszylem wiec zaczolem strzelac do niego jak juz napisalem sie wystraszylem i przez blad serwera zaczolem do niego strzelac z hk czego nie zrobilem specjalnie 
Coś od siebie: Chcialbym dostac UB poniewaz bardzo lubie ten serwer i na zadnym innym nie gram i od kilku mieisecy nie wchodzilem na inna gre tylko mta i chcialbym jeszcze raz przeprosic jankosa i cala administracje ze tak sie stalo ale nie zrobilem tego celowo chcialbym prosic o ponowna szanse grania na tym serwerze poniewaz tak ja juz pisalem to jest jedyny serwer na ktorym gram i na pewno tej szansy nie zmarnuje i nie popelnie tego samego bledu co teraz zrobilem. Przepraszam 

Edytowane przez b3rt_15
  • b3rt_15 zmienił(a) tytuł na [BAN] _B3RT_ prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix // Jankos
  • Armix zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...