Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Gracza shixyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: Rogal_I

Nick Oskarżonego: shixyz, gutekcom

Powód Skargi: Rozdawnictwo majątku, favorka, przekręt

Data I Godzina Zdarzenia: Pare mieś temu, nie mam dostępu do tej informacji.

Opis całej sytuacji:Sprawa wygląda tak że gracz shixyz wziął na raty banshee elektryczne od supporta Gutekcom wiele miesięcy temu, nie raczyli nawet poinformować o tym kogo kolwiek. Sprawa została zamieciona pod dywan, nie mam bezpośredniego wglądu w cała sytuacje lecz sam zainteresowany który skorzystał z rozdawnictwa majątku gutekcom chwalił się tym. A gdy został poinformowany że sprawa zostanie zgloszona to słychać było jak stress dosięga jego strun głosowych. Chciałbym abyście zainteresowali się tą sprawą ponieważ jest to nie zgodne z regulaminem a co gorsze, podchodzi to pod favorke. Dziwne że gutekcom jest dalej w administracji i że cała sprawa nie została wyjaśniona.

Coś od siebie: Może i nie jest to moja sprawa, ale czuje brak sprawiedliwości. Banshee Ele id: 23614

Dowód! (Wymagane!):

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):

Edytowane przez blancii
Opublikowano

Po pierwsze tak kupno auta było na spółkę przed działem na forum „zgłaszanie transakcji” więc co i gdzie miałem zgłaszać i administracja była informowana o tym przelewie i czemu piszesz „nie raczyli nawet poinformować o tym kogokolwiek.” co ja mam całemu serwerowi mówić, że auto kupiłem na spółkę XD i sprawa została dawno wyjaśniona, więc nie ma tutaj mowy o przekrętach.

Opublikowano

Dział zgłoszenia transakcji powstał 22.05.24
Transakcja miała miejsce przed powstaniem w/w działu i była zgłoszona komendą /report na serwerze.

Samochód został kupiony na pół przed wprowadzeniem ograniczeń dotyczących pożyczek oraz współdzielenia majątku i prawo nie działa wstecz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...