Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] drtxyu prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Czolgus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: drtxyu
UID: 15038
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM)BAN
Powód kary:  Próba sprzedaży materiałów 
Nick członka administracji nadającego karę: Czolgus/Blancii
Data nadania kary: 9.10.2024
Data zakończenia kary:  5 lipca 2027
Wyjaśnienie:  Była taka sytuacja że były gracz o nicku blatepek napisał do mojego kolegi jusper czy chce sprzedać materiały do sapd za 50 dyszek ja napisałem do niego czy chce może kupić ode mnie do sapd bo mam(nie mam) wyśle ss całej rozmowy  wysłałem mu gifa kota i napisałem xd potem napisałem czy może do ers chce cały czas byłem z jusperem na vc i się z niego śmialiśmy wysłałem ss z tego do blancii bo gracz blatepek ma bana na 100dni aby dostał perma. Nic nie chciałem sprzedać chciałem go zrobić w tak zwanego "chuja" 
Coś od siebie: No co nie powinienem przepraszam mam nadzieje że moja posada zostanie oddana na Frakcji ERS oraz zdjęta bl z ERS szanuje was za waszą czujność ale no moja wina 
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA): @blancii

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

aby skopiowac mojego dck bo stracilem konto gdzie mialem koronke  zapraszam na pv aby nie spamic tutaj

Edytowane przez drtxyu_
Opublikowano

Witam, warunkiem twojego powrotu jest napisanie 150 razy na kartce zdania "Przepraszam całą Komisje Spraw Frakcyjnych oraz Zarząd serwera OUTMTA. To już nigdy się nie powtórzy, obiecuję."

Masz na to 48 godzin, po napisaniu tych 150 zdań podeślij screeny tutaj w apelacji lub na pw discord .czolgus

Przypominam, aby każde zdanie numerować. Pozdrawiam.

• Lubię to 1
Opublikowano

witam czy możemy zrobić inaczej (pisze tutaj bo na dc nie odpowiadasz) 2 miesiące bez kary i jestem czysty jak dostanę kare perm bo niestety nie ma mnie na weekend więc nie dam rady tego napisać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...