Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Noobcio SAPD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Klaksson99
Nick osoby oskarżonej: @noobcio
Powód skargi: Pomówienia
Data i godzina zdarzenia: 05.10.2024 21:45
Frakcja oskarżonego: SAPD
Opis całej sytuacji: Dostałem bl bma za rzekome 

@klakson99 - Uniknięcie kary poprzez odejście, brak respektowania jakichkolwiek nabytych zasad we frakcji po odejściu, powrót tylko dla odwalania, próba kradzieży materiałów. / nadał: @noobcio. Do Uniknięcie kary poprzez odejście, brak respektowania jakichkolwiek nabytych zasad we frakcji po odejściu się pryznaje ale do reszty nie poniewaz powrotu odkąd odszedłem od frakcji nie napisalem ani razu a materiałów nigdy nie próbowałem ukraść zrobił to tylko @blatpek który tez ma bl bma. Według mnie dowody na próbe ukradnięcia materiałów Noobcio powinien pokazać ksf bo nic takiego nie próbowałem zrobić. Niestety na to dowodów nie mam
Dowody (Wymagane!): 

• Coś od siebie: Licze na ukaranie.

Opublikowano

@klakson99 hej, kiedy blatpek i reszta jego kolegów odwalała na serwerze, wzięła od nas materiały przesiadywałeś z nimi na discordzie na jednej grupce, konwersowałeś z nimi, a także napisałeś do nas również powrót, a kiedy dowiedziałeś się, że wiemy że przebywasz na tych grupkach - twoja apelacja zmieniła się w edytowaną kropkę

Opublikowano

Przepraszam za wtrącenie się, jednak myślę, że mogę coś powiedzieć w tej sprawie.
@noobcioSzanowny pan Klakson99 rozmawiał z nami na kanale podczas całego incydentu, który wydarzył się na doherty. 

Klakson99 również chciał to zrobić, jednakże coś grubszego, przez co napisał na grupce, że chyba nie został usunięty z panelu. 

Nie rozumiem powodu skargi, ponieważ @klakson99człowieku miej czyste sumienie i przyjmij na klatę blacklistę, chciałeś od każdego materiały z każdego wydziału oraz z frakcji.

Moim zdaniem skarga na Noobcia jest niepotrzebna, ponieważ okłamujesz samego siebie.

Nie mam dowodów na rozmowe z vc na discordzie, jednakże ten screenshot może według niektórych osób zostać uznany za to, że dzięki nie usunięciu z panelu chciał coś odwalić na służbie.

Pozdrawiam serdecznie ~ Blatpek 

@.czolguswnoszę o ukaranie Klaksona za próbę oszustwa. wnosząc skargę na Noobcia, skoro wszystkie czynniki ujęte w blackliście są prawdą, tylko brakuje próby odwalenia podobnej rzeczy do mnie.

image.png.4a4cb146816cc334db6bf2d6d1657589.png

Opublikowano

Ty siebie słyszysz? Pokaż mi dowód że chciałem od was te materiały bo nic takiego nie chciałem siedziałem tylko z wami na vc i wy próbowaliscie mnie namówić żebym dołączył do was do SAPD na waszym serwerze a ja powiedziałem nie. Następna sprawa przyznam chciałem zrobić coś podobnego do ciebie ale przemyślałem że nie chce dostać tu bana tak jak ty i zixesti i napisałem że ,,Chyba mnie  jeszcze nie usuneli z panelu XD" te XD dodałem ponieważ troche śmieszne że mineło z 1,5 tygdnia jakoś a dalej mnie nie usuneli z panelu.

Opublikowano
21 godzin temu, noobcio napisał:

@klakson99 hej, kiedy blatpek i reszta jego kolegów odwalała na serwerze, wzięła od nas materiały przesiadywałeś z nimi na discordzie na jednej grupce, konwersowałeś z nimi, a także napisałeś do nas również powrót, a kiedy dowiedziałeś się, że wiemy że przebywasz na tych grupkach - twoja apelacja zmieniła się w edytowaną kropkę

Witam @noobcio Od kiedy siedzenie z kimś na grupie i gadanie z kimś to próba ukradnięcia materiałów oraz żadnego powrotu do was nie napisalem tylko napisalem apelacje od bl ponieważ zobacyłem że mój kolega zixesti napisał apelacje od bl ora powrót i wtedy nie wiedziałem że jest w sapd gdzie indziej więc ja też postanowiłem że napise apelacje od bl sapd oraz napisze powrót jednak gdy zobaczyłem że zixesti został wydalony z sapd to zedytowałem apelacje od bl na kropke ponieważ odechciało mi się powrotu skoror mój kolega zixesti ostał wydalony.

Opublikowano
4 minuty temu, klakson99 napisał:

Witam @noobcio Od kiedy siedzenie z kimś na grupie i gadanie z kimś to próba ukradnięcia materiałów oraz żadnego powrotu do was nie napisalem tylko napisalem apelacje od bl ponieważ zobacyłem że mój kolega zixesti napisał apelacje od bl ora powrót i wtedy nie wiedziałem że jest w sapd gdzie indziej więc ja też postanowiłem że napise apelacje od bl sapd oraz napisze powrót jednak gdy zobaczyłem że zixesti został wydalony z sapd to zedytowałem apelacje od bl na kropke ponieważ odechciało mi się powrotu skoror mój kolega zixesti ostał wydalony.

+ Dodam że jak chciałem na pv z toba to wyjaśnić to obraziłeś mnie i nazwales mnie ,,Ciężkim debliem"
image.thumb.png.06988f7055ef3f137952a84662eb5be7.png

Opublikowano (edytowane)

@klakson99szkoda gadac na ciebie, blacklista sluszna i piszesz skarge na Noobcia mimo to. Gratulacje myslenia, dowodow na rozmowe vc nie mam tylko świadków, pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez vanyl9
Miss
  • Haha 1
  • .czolgus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...