Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Reniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Kacperer027
Nick Oskarżonego: Reniczek
Powód Skargi: Oszustwo
Data I Godzina Zdarzenia: 7.10.2024r między godziną 11:28 a 12:20
Opis całej sytuacji: Gracz Reniczek chciał wymienić się wędka +8 na huntley'a 1k ID. Po tym jak oddałem mu wędkę leciał "w kulki" ostatecznie jestem bez hunltey'a i wędki.
Coś od siebie: 
Dowód! (Wymagane!):
image.thumb.png.41ffb4e9a299304b23eccdf7bcf677ac.png 
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):image.thumb.png.8efd3ae8f1084e82c90c8133f5a2f6cc.png

Opublikowano

słucham? Nie było żadnego handlu pomiędzy nami ponieważ zdecydowałem że mi się nie opłaca jednak ta oferta, a żadnej wędki od ciebie owej nie posiadam, a po drugie co to za dowody jeśli nawet nie ma filmiku czy nwm zdj twojej wędki ani tego handlu 

Opublikowano

Powiedz mi o chuj ci chodzi? Zaproponowałeś trade wędka za huntlay'a 1k id leciałeś w chuja od samego początku. Kiedy sprawdziłem faktyczne id huntley'a którym jechaliśmy zaczęły się wymówki.

Opublikowano

jak chcesz to banuj i tak się odniosę od unbana bo to jest niekarygodne żeby dawać bana komuś za coś co nawet nie zrobił, nie wiem w jaki sposób wywnioskowaliscie że ja otrzymałem. Chłop se z was jaja robi, a ktoś ma na tym tylko ucierpieć to nie fajnie 

Opublikowano
Godzinę temu, reniczek. napisał:

mam mu oddać wędkę której nawet nie mam? jak xd

nie masz? a to ciekawe. twierdzisz że nie masz mojej wędki 8+ i przynęty?  

Opublikowano
Godzinę temu, reniczek. napisał:

jak chcesz to banuj i tak się odniosę od unbana bo to jest niekarygodne żeby dawać bana komuś za coś co nawet nie zrobił, nie wiem w jaki sposób wywnioskowaliscie że ja otrzymałem. Chłop se z was jaja robi, a ktoś ma na tym tylko ucierpieć to nie fajnie 

powiedz mi po co zmyślasz, na prawdę tak ciężko jest ci oddać moją wędkę? ja nic więcej nie chce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...