Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Gameros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: Siako
Nick Oskarżonego: Gameros
Powód Skargi: Nie jedno krotne nękanie w grze.
Data I Godzina Zdarzenia: 06.10.2024 14:26 / 05.10.2024 16:38 / 
Opis całej sytuacji: Gracza Gameros nagminnie wypisuje do mnie, mimo upomnienia, żeby nie pisał (jedynie służbowo) gdy gracz Gameros został wydalony z frakcji zaczął notorycznie do mnie wypisywać mimo że zwracałem uwagę to dalej wypisywał i się to powtarza.
Coś od siebie: Proszę o ukaranie tego gracza bo to się ciągnie kilka dni.
Dowód! (Wymagane!):
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):

mta-screen_2024-10-06_14-27-53.png

mta-screen_2024-10-05_15-43-08.png

mta-screen_2024-10-05_16-26-38.png

mta-screen_2024-10-05_16-38-18.png

mta-screen_2024-10-06_14-51-35.png

mta-screen_2024-10-06_14-59-52.png

mta-screen_2024-10-06_15-02-03.png

Edytowane przez siakowita
Dodatkowe dowody z wyzwiskami.
  • Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano

Informuje ze poprostu do ciebie pisze zebys mi odpisal XDDDD bo sie splakales odkad wziołem ladera KTORE było ustalenie ze ja go biore nie obrazam cie więc oco ci teraz chodzi XD?
TAK trudno ci odpisac ? dziecko za co sie na mnie obraziles dwa mam prawo do ciebie pisasc poto jest dm XDDD JAK MASZ problem to se go wyłącz pozdrawiam Gameros Sigma toilet skibidi

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dodatkowe wyzwiska rozumiem. Obraziłeś się o to że zostałeś wydalony z frakcji przy czym tam mnie też wyzywałes. a na kanale z tobą była ranga 02. Pozdrawiam!

Edytowane przez siakowita
  • Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, siakowita napisał:

Dodatkowe wyzwiska rozumiem. Obraziłeś się o to że zostałeś wydalony z frakcji przy czym tam mnie też wyzywałem a na kanale z tobą była ranga 02. Pozdrawiam!

za wyzywanie cie dostałem wydalenie Pozdrawiam bro spłakałeś sie XDDDD jak dosłwonie płaczek bo pytam sie pare dni ZA CO SIE NA MNIE OBRAZILES

• Co? 1
Opublikowano

Dalej notorycznie mnie obrażasz. Nie mam już nic do dodania Pozdrawiam!

No mowie se jak se mowie pomiędzy znajomymi XD dwa pisze do ciebie max 2 razy na dzien albo jak akurat wbijesz na sluzbe XDDDDD STARY dwa daj dowod jak cie obrazam ;)

• Co? 1
Opublikowano

Dowody masz wyżej oraz w twoich wypowiedziach...

"Płaczek określenie osoby co robi afere o byle co" "sisako to nie obrazenie tylko inne napisanie twojego niku w wymowie brzmialo by to "śaśko"
gdzie cie obrzam?

• Haha 2
Opublikowano

Kończę temat bo z tobą nie ma co dyskutować, ponieważ nie wiesz co robisz i co piszesz. Czekam na rozpatrzenie skargi oraz już nie odpowiadam. Pozdrawiam! Życzę miłego dnia.

• Lubię to 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, siakowita napisał:

Kończę temat bo z tobą nie ma co dyskutować, ponieważ nie wiesz co robisz i co piszesz. Czekam na rozpatrzenie skargi oraz już nie odpowiadam. Pozdrawiam! Życzę miłego dnia.

spoko czekam na ROZPATRZENIE "SKARGI" za która nie można mnie ukarać XDDDDDDDDDDDDD OD KIEDY NIE MOŻNA pisać do kogos? NIE SPAMIE ci kolego mój drogi tylko pisze 2 razy lub raz XDD nie ma powodu do ukarania Nie pozdrawiam cie lecz pozdrawiam osobę która będzie rozpatrzać ten Kabaret (skarge)

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...