Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ BAN ] Zixesti prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Czolgus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Zixesti
UID: 20638
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) BAN
Powód kary: Obraza administracji, Kradzież własności OUTMTA
Nick członka administracji nadającego karę: @.czolgus
Data nadania kary: 2024-09-22
Data zakończenia kary: 2027-06-18
Wyjaśnienie: Szanowna Administracjo serwera OutMTA zwracam się z ogromną prośbą o cofnięcie kary BAN na serwerze która została nadana 2024-09-22 a zakończy się 2027-06-18 podziało się to tak że nudziło mi się i byłem w San Andreas Police Departament na innym serwerze lecz pomyślałem czy nie wrócić na OutMTA więc tak zrobiłem ale nie odszedłem z San Andreas Police Departament na innym serwisie napisałem powrót do SAPD na OutMTA i gdy został on rozpatrzony pozytywnie zjawiłem się na spotkanie po czym wyruszałem w patrol nagle dostajemy komunikat na radiu który brzmiał Zapraszam na HQ SAPD więc przyjechaliśmy i usłyszeliśmy kolejny komunikat zejdzie w takim samym czasie z duty po czym wychodzi lider SAPD ( Noobcio )  z pokoju i gada że możemy wejść znów na duty po czy każdy wszedł lecz ja nie mogłem ponieważ pisało mi Nie jesteś zatrudniony w SAPD po czym Noobcio i inni zaczeli ze mną gadać no i to pierwsza sprawa a 2 to po wydaleniu z SAPD zwyzywałem Serwer ponieważ byłem bardzo mocno wkurzony za zwolnienie z PD i gdy dostałem kare Ban na 30dni chciałem odczekać te 30dni lecz na 2 dzień wchodzę na serwer i widze że kara zostało zmieniona na 999d z powodu skopiowania dc sapd lecz jak już mówiłem w innych apelacjach że ja go nie skopiowałem i proszę o wyrozumiałość. 
coś od siebie: Przepraszam za obrazę serwera oraz Przepraszam całą Administracje i proszę o wyrozumiałość ponieważ to nie ja skopiowałem discord SAPD za obrazę serwera mogę otrzymać jakieś warunki które będę przestrzegał przez jakiś czas a jeżeli ich nie będę przestrzegał to dostanę  odpowiednią karę. 

Edytowane przez xri_vri
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...